Red Bull Air Race v Bratislave !
-
Edward88
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Fotky z akcie
Tak to máme za sebou. Podľa očakávania, fotenie do protisvetla, tak to aj dopadlo. Enormná divácka účasť . Bratislava je iné nedele vymretá, teraz to bola revolúcia. Až na sprosté (poburovanie proti národnosti) reči Sajfu a Polnišovej, hluchých zvukárov, ktorí nevedeli rozoznať prevalené basy, ktoré nám úplne zbytočne masírovali hrudné koše a hudobnú dramaturgiu, ktorá dopustila aby sa do reproduktorov dostali skladby v ktorých boli texty typu "nevadí že máš krámi", alebo Horkýže slíže - R&B Soul - necenzúrovaná verzia - "vraveli mi ty si ko*ot, bude prúser na betón...". Našťastie stať, kde niekto v skladbe povie "drž pi*u" už našťastie neodznela. Nemám proti tomuto nič, ale na takejto akcii by takéto niečo odznievať nemalo.
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
Edward88
Light Expert
Blbé fotky
Nezúfaj, tie fotky som fotil obyčajnou Fuji S9600, ale boli tam íní páni čo mali brutálne objektívy a boli schopní za celú ani nie 40 sekundovú jazdu vycvakať sekvenciou skoro 200 fotiek. Nič si z toho nerob, fotilo sa proti slnku, ostrenie rozlaďovala parafínová hmla a lietadlá lietali v ťažkom kontraste medzi stromami a oblohou. K tomu rýchlosť strojov, a keď máš motorový zoom, tak sa nechytáš.
Ja sa skôr za svoje fotky hanbím, pretože sú zlé a ešte dolaďované v editore, ale tým že sa s nimi nechválim mi nikto nemôže povedať že prezentujem kvalitu so shitnými výsledkami. Treba si uvedomiť, koľko tisíc držíš v ruke. No a ak nedržíš v ruke aspoň 100.000, tak si z toho nič nerob. Základom je foťák telo do stotisíc plus objektív za 200. + prax vo fotení a vidíš novinárske reportážne fotky v naj kvalite.
Až budeme veľkí, tak si také kúpime. Naríklad niečo také ako dole na obrázku.
Ja sa skôr za svoje fotky hanbím, pretože sú zlé a ešte dolaďované v editore, ale tým že sa s nimi nechválim mi nikto nemôže povedať že prezentujem kvalitu so shitnými výsledkami. Treba si uvedomiť, koľko tisíc držíš v ruke. No a ak nedržíš v ruke aspoň 100.000, tak si z toho nič nerob. Základom je foťák telo do stotisíc plus objektív za 200. + prax vo fotení a vidíš novinárske reportážne fotky v naj kvalite.
Až budeme veľkí, tak si také kúpime. Naríklad niečo také ako dole na obrázku.
-
Edward88
Light Expert
Hnida jedna, ešte aj link ti musíme zháňať? Youtube nepoznáš? Myslím, že kvalitnejšie by sem asi nikto nepostol, je tam toho dosť.MP4-23 napísal:pekne a nejake to videjko neni ?
http://www.youtube.com/results?search_q ... type=&aq=f