Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Hulkm
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

HANCOCK

velmi sa mi to pacilo...vela som o tom necital a osm nemal ani sajnu o pribehu takze som bol dost prekvapeny ked prislo odhalenie jeho povodu...superhrdinov mam rad plus vykon Will Smitha sa mi pacil v tomto filme a tie jeho vtipy tiez nemali chybu... :wink:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Hoci viem, ze toto je tema z 90% o Ackovych filmoch, neda mi sem spomenut asi najlepsie Straight to Video becko v poslednej dobe - Kral Skorpion 2. Dost som bol prekvapeny novym spracovanim, jednotka bola dost velka hlupost, tento vsak prekonal moje ocakavania. Pribeh nie je samozrejme nic moc, ale je tam dobre herecke obsadenie (tym nemyslim , ze herci su znami, ale prebieha medzi nimi dobra chemia a hraju vcelku dobre), a niekedy aj prekvapive a hlavne zaujimavym sposobom spracovane efekty. Reziserom je uz zasluzily Russel Mulcahy, ktory nam kedysi davno priniesol Highlandera...Fakt si tento maly filmik zasluzi trocha pozornosti, je to celkom mile pobavenie na vecer...Dej sa odohrava PRED jednotkou, takze nepotrebujete o tom absolutne nic vediet...Mozem odporucit.
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

kung fu panda, v originale,je pecka,hlavne dabing jackieho chana.inka titul ma jednoduchy pribech,vtip,a hlavne konecne normalna rozpravka po dlhsej dobe :)
Hi
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Hi »

seth82 napísal:Hoci viem, ze toto je tema z 90% o Ackovych filmoch, neda mi sem spomenut asi najlepsie Straight to Video becko v poslednej dobe - Kral Skorpion 2. Dost som bol prekvapeny novym spracovanim, jednotka bola dost velka hlupost, tento vsak prekonal moje ocakavania. Pribeh nie je samozrejme nic moc, ale je tam dobre herecke obsadenie (tym nemyslim , ze herci su znami, ale prebieha medzi nimi dobra chemia a hraju vcelku dobre), a niekedy aj prekvapive a hlavne zaujimavym sposobom spracovane efekty. Reziserom je uz zasluzily Russel Mulcahy, ktory nam kedysi davno priniesol Highlandera...Fakt si tento maly filmik zasluzi trocha pozornosti, je to celkom mile pobavenie na vecer...Dej sa odohrava PRED jednotkou, takze nepotrebujete o tom absolutne nic vediet...Mozem odporucit.
Ouu nevedel som,ze uz je aj 2 .
Diky moc
Mrs.FencingGirl
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Mrs.FencingGirl »

Mno asi ta to nezaujme bo si chalan ale mne sa mrte lubil Sex V Meste

a nieco pre teba ... mozno Hancock?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Forgetting Sarah Marshall
paradicka... taka zmiesanina komedialneho a romantickeho filmu...
hlavny herec Jason Segel bude znamy hlavne fanusikom HIMYM... podla mna jeden z najlepsich hercov..
tento film som si pozrel hlavne kvoli nemu...celkova pointa aj ako taky dej bol fajn... niektore postavy vo filme boli fakt ppci :D
urcite odporucam fandom mixu komedialnych a romantickych filmov si to pozriet...
u mna 8/10
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

Šu-Do napísal:Forgetting Sarah Marshall
paradicka... taka zmiesanina komedialneho a romantickeho filmu...
hlavny herec Jason Segel bude znamy hlavne fanusikom HIMYM... podla mna jeden z najlepsich hercov..
tento film som si pozrel hlavne kvoli nemu...celkova pointa aj ako taky dej bol fajn... niektore postavy vo filme boli fakt ppci :D
urcite odporucam fandom mixu komedialnych a romantickych filmov si to pozriet...
u mna 8/10
uplne suhlasim....v tomto filme som sa velmi dobre nasmial a bolo to fakt uzasne...
Suenos
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Suenos »

Vicky Cristina Barcelona

Réžia > Woody Allen
Herci > Penelope Cruz,Chavier Bardem,Rebecca Hall a Scarlett Johansson
THak trošku geniálna obyčajná zaláskovaná komédia :wink:
Paul
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paul »

Tropa de Elite - Elite Squad

9/10
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

seth82 napísal:Hoci viem, ze toto je tema z 90% o Ackovych filmoch, neda mi sem spomenut asi najlepsie Straight to Video becko v poslednej dobe - Kral Skorpion 2. Dost som bol prekvapeny novym spracovanim, jednotka bola dost velka hlupost, tento vsak prekonal moje ocakavania. Pribeh nie je samozrejme nic moc, ale je tam dobre herecke obsadenie (tym nemyslim , ze herci su znami, ale prebieha medzi nimi dobra chemia a hraju vcelku dobre), a niekedy aj prekvapive a hlavne zaujimavym sposobom spracovane efekty. Reziserom je uz zasluzily Russel Mulcahy, ktory nam kedysi davno priniesol Highlandera...Fakt si tento maly filmik zasluzi trocha pozornosti, je to celkom mile pobavenie na vecer...Dej sa odohrava PRED jednotkou, takze nepotrebujete o tom absolutne nic vediet...Mozem odporucit.
no ze prave ty toto napises o takom srackoidnom filme. eeeh. pozrel som to len kvoli tvojmu hodnoteniu a mozem povedat ze sa to blizilo urovni produkcie spolocnosti Hallmark. jedine co stalo za rec boli tie 2 dievcata. ten film je jednoducho zly. dal by som mu 4 body, 2 za tie 2 dievcata, 1 za tych par vtipov a 4 za to ze to skoncilo, ale jeden stahujem za to, ze to neskoncilo skor takze 3/10.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

zelovoc plne suhlasim ! :D stiahol som si to lebo SETH povedal :arrow: film naozaj nic moc :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

R1k1nko napísal:zelovoc plne suhlasim ! :D stiahol som si to lebo SETH povedal :arrow: film naozaj nic moc :)
myslim, ze sme mu kvalitne naleteli!
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pippo »

mna milo prekvapil film Big Stan
http://www.csfd.cz/film/226876-big-stan/
Prijemny film z väzenskeho prostredia ktory si urcite este raz pozriem
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

Forgetting Sarah Marshall paradicka :wink:
Toho herca milujem, oblubil som si ho v HIMYM a tu je uplne super... len sa mi zdalo ze nejak hojne tak ukazoval svoju cicinu :D asi je na nu hrdy...

Boze a bol tu džouk roku ... ked ten anglican mal v nohe tu blbost z mora, tak povedal tomu typkovy "im really losing lot of blood" (anglickym prizvukom xD) a on mu zaje*al s tym ksichtom (fakt treba vidiet :lol: ) "this sound like you are from london" :D :D fakt tato scenka bola 100 bodova akurat som jedol parky mi zabehlo xD

// heh nasiel som na youtube xDD nemozem z toho :D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

hahahaha... kua hned jak som to videl som to isiel kuknut ani som nedocital.. a si tam potom editol ten usek :D henten ucitel surfu bol uzasny.. este ked to hovoril ako sa pozrel a bol z toho taky stastny.. a ten spevak uplne zufalo povedal "Yes Im from London" :lol: velmi dobre zahrane.. ten spevak cely film taky total flegmos :D
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

tak sorry, pani... :D viete ako, hodnotenia su subjektivne...asi som po dlhom case potreboval nejake to Becko a prave toto mi padlo do oka...masirovanie velkofilmami v poslednom case ma uz asi unavilo, preto som to privital takto pozitivne...
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Young People Fucking
som myslel, ze to bude zase dalsia teenagerska zalezitost ale dost ma to prekvapilo. Na jedno pozretie vyborna oddychovka. Urcite odporucam
mobiloman
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mobiloman »

Uhol pohladu: skvely film, jeden z mala co ma drzal od zaciatku do konca v poslednej dobe, sice trochu americky ale fakt odporucam
Odsudeni k boju: celkom dobry film ale nie je to presne moja skupina, davam 7 z 10
Ve sparech yakuzi: dobry filmktory sa oplati pozriet 8 z 10
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

Never Back Down

- neuveritelne jednoduchy film od americkeho režisera
- americka akčná klasika, ktorá zobrazuje aj tinedžerský život na novej škole a v novom meste....ale ako by to bolo keby v americkom filme nebol aj lubostny pribeh...vždy sa niečo zamieša :)

http://www.csfd.cz/film/237936-nikdy-to ... n/gallery/

tomuto filmu by som dal minimálne 80% aj ked je to vlastne uplne jednoduchy film... ale ten príbeh, spracovanie, hudba, herci ...... super vec
lucas03
Darca
Darca

Príspevok od používateľa lucas03 »

mozno som to tu uz pisal, ale v poslednej dobe su same "sracky" filmy. :D
ale prekvapil ma Peaceful Warrior
http://www.csfd.cz/film/222209-tajemstv ... r/gallery/
uplne genialny film. som ho pozeral viac krat.
Napísať odpoveď