DVB-T na notebooku ???
DVB-T na notebooku ???
chcem si kupit notebook a jeden ma prijem dig. TV , nevedel by mi niekto objasnit blizsie ako to funguje ? treba na to aj nejaku antenku , je to platene , ake kanaly chytim , aku to ma citlivost , ... atd dakujem
http://www.dvbt.sk/
Je to zadarmo.. a v TT by ste mali ešte niečo chytať z BA. Anténa by mala byť priložená pri notebooku, avšak či s ňou niečo chytíš aj v TT, neviem.. možno ak sa tu niekto nájde z Tvojho mesta, že aké má skúsenosti..
Je to zadarmo.. a v TT by ste mali ešte niečo chytať z BA. Anténa by mala byť priložená pri notebooku, avšak či s ňou niečo chytíš aj v TT, neviem.. možno ak sa tu niekto nájde z Tvojho mesta, že aké má skúsenosti..
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Imho neskúšal som, vždy som mal za to, že by som tu nemal šancu nič chytiť, keďže DVB-T má ešte menší dosah ako klasické terestriálne vysielače. Takže som sa o to nikdy moc nezaujímal. Každopádne podľa mapy pokrytia, by to u nás (v TT) skutočne mohlo fungovať.
U nás v SR je ešte len také pilotné vysielanie, na pár vysielačoch. Aj keď by si to chytil, tak z bratislavského vysielača chytíš STV 1, 2, Markíza, JOJ a TA3. Z bratislavského a aj inde na SR pri vysielači iba tieto. Je to zadarmo.
Čiže pokiaľ by to nejako predražovalo ten notebook, tak by som sa radil na to vykašľať, lebo to zrejme aj tak nevyužiješ. Iba ak by si chcel pri práci sledovať niektoré z tej bohatej ponuky 5-tich programov. Prinajhoršom si to kúpiš za 800 dodatočne.
Čo je príjem DVB-T v NTB? Buď to má ten NTB zabudované (kravina ???) ale skôr dostaneš anténku, napr do USB portu a nejaký soft. toto Tomu + SW asi hovoria príjem dig. TV v špecifikácii toho NTB (skús dať link na nejaký eshop, prípadne rovno model toho NTB, pomohlo by).low-rider napísal:chcem si kupit notebook a jeden ma prijem dig. TV , nevedel by mi niekto objasnit blizsie ako to funguje ? treba na to aj nejaku antenku , je to platene , ake kanaly chytim , aku to ma citlivost , ... atd dakujem
U nás v SR je ešte len také pilotné vysielanie, na pár vysielačoch. Aj keď by si to chytil, tak z bratislavského vysielača chytíš STV 1, 2, Markíza, JOJ a TA3. Z bratislavského a aj inde na SR pri vysielači iba tieto. Je to zadarmo.
Čiže pokiaľ by to nejako predražovalo ten notebook, tak by som sa radil na to vykašľať, lebo to zrejme aj tak nevyužiješ. Iba ak by si chcel pri práci sledovať niektoré z tej bohatej ponuky 5-tich programov. Prinajhoršom si to kúpiš za 800 dodatočne.
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Máš pravdu, napríklad tento Acer... Každopádne pozeral som a konkrétne pri tom jeho Vaio to nikde nepíšu. Takže zrejme by dostal ten USB DVB-T stick.DjBass napísal:niektore notebooky maju kartu na digtalny prijem zabudovanu... potom len pripojis k nb antenku a ide