Mam net od T-comu turbo 2 a mozem robit co chcem ale z uloz.to mi nikdy nic nestiahne , kliknem na stiahnut subor a nic sa nedeje stale len nacitava a nic ...
Mam Turbo 3 od T-Comu a ide mi odtial stahovat jedine cez IE aj to 0,1kB/s problem bude asi v takych ako je jorg22 a vladino ktory zozeru cely bandwidth (chcem tym len poukazat na to, ze uloz.to si ho nevie rovnomerne rozdelit medzi ludi co aktualne stahuju a tak jeden ide naplno a druhy susi na kilobajte)
ja si skor myslim ze to T-com nejako blokuje alebo co , pretoze mne sa este nikdy nepodarilo ani zacat download z uloz.to a este taky isty problem mam aj s hellshare, inak som este nenatrafil na taky kde by mi to neislo , teraz sa mi inak najviac paci upnito , netload a filefactory odtial mi to slape plnou rychlostou ...
Prelude napísal:ja si skor myslim ze to T-com nejako blokuje alebo co , pretoze mne sa este nikdy nepodarilo ani zacat download z uloz.to a este taky isty problem mam aj s hellshare, inak som este nenatrafil na taky kde by mi to neislo , teraz sa mi inak najviac paci upnito , netload a filefactory odtial mi to slape plnou rychlostou ...
z hellshare asi preto ze neni volny slot...keby si mal premium ti to ide...a t-com to neblokuje,sused odomna tam uploaduje a vpoho aj sosa...
Prelude napísal:ja si skor myslim ze to T-com nejako blokuje alebo co , pretoze mne sa este nikdy nepodarilo ani zacat download z uloz.to a este taky isty problem mam aj s hellshare, inak som este nenatrafil na taky kde by mi to neislo , teraz sa mi inak najviac paci upnito , netload a filefactory odtial mi to slape plnou rychlostou ...
T-com určite nie ja mam T-com a tento týždeň som ťahal film na 4 partoch a vždy mi išly 2 paralelne full.
Možno že k vam to ide cez neaku inu vetvu ktora nefachči alebo čo.
ešte by som pridal subory.sk , leteckaposta.cz
neni pi*ov***... si zober kolko platia za ich prevadzku.. neuveritelne peniaze mesacne (TL plati (podla toho ako pisu) cez 6000€/mes.).. potrebuju na tom zarabat... si pamätam casy (rok a pol dozadu) ked som tahal niekolko partov z rapidu naraz az jednej noci som prisiel domov s tym, ze uz mi to netaha.. vtedy zacali prve cakacky po stiahnuti.. a kuk co tu mame dnes... Free download pomaly uz nedostupny... ale to je ok... pretoze premium sa da kupit za 270sk/mes... to neni take strasne... si zober, co odtial stahujes... jj urcite nejake domace videa, alebo fotky... vsetko len illegal... kebyze by si si to mal preratat kolko by si dal za originaly tak by sa ti az hlava zatocila ... mas potom aj ine alternativy... torrenty.. ktore plnohodnotne vyuzivam a som spokojny