Najhorsi film

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

:D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

alfonz napísal:Ja Spidermana tiež považujem za hlúposť najvyššieho stupňa, ale nevravím že je to najhorší ani iný film, proste také nemusím, nepozerám a sú mi ukradnuté.
Ja som to vzdy bral tak, ze pohlad na akekolvek dielo z oblasti kultury je cisto subjektivna vec a "technicka zdanotst" a skvele herecke obsadenie nerobia z filmu dobry film. Mi-chau chcel priklad na "komercnu chu****" tak som mu ponukol priklad, ktory pokladam za komercnu chu**** avsak faktor komercnosti som nikdy ako rozhodujuci nebral to len vy ste mi to priradili (napr. LOTR sa mi velmi pacil aj ked v podstate tiez spada do zanru komercnych chu**** a od marvellu taky punisher, ten bol vyborny)
P.S. Ale priznavam, ze Spiderman rozhodne nebol najhorsi film, tento titul odo mna dostala kedysi davno v tejto teme Bloodrayne :D
Tripmaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tripmaster »

za najhorsi film v poslednej dobe povazujem Hoot. ako inac, vsetko tam vychadza idealne. hrozne lacny a jednoduchy dej, ktoreho koniec som vedel po par minutach pozerania. k obsahu: chlapec sa ako inac stale stahoval, kvoli robote jeho tatka, az raz sa prestahoval na floridu. druhy den v novej skole, vylepil najvacsiemu grazlovi na skole a tym sa stal hrdinom. ked zistil, ze sa nejaky palacinkovy gigant snazi postavit 100. palacinkaren na uzemi nejakych podzemne-zijucich unikatnych sov (z toho ten nazov: hoot- "huuuu" po slovensky), rozhodol sa konat, a so svojimi novymi kamaratmi zastavia vystavbu obzvlast cudnym sposobom. ako v kazdej volovine, ziadny trest sa im neusiel, napriek unosu cloveka a mnohim dalsim "prehliadnutelnym" cinom.
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Rozhodne to nieje najhorsi film co som v poslednej dobe videl ale urcitem a dosť sklamal...
Alien vs Predator 2.
Osobne som od toho čakal viac, dala by sa z toho vytrieskať omnoho viac napatia a desivejsich scien, napriek tomu sa to zvrhlo na strielacku skombenu á la Chuck Norris (predator) + SAW (votrelec) + zivot chrobaka (ludia) :D. Ono spracovanie bolo super, ale cakal som od toho viac ---
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Tak dnes som si pozrel Supermana 3 (1983), lebo v telke ho nikdy nedávali, a už aj viem prečo, ten film som ani nedopozeral, strašný paškvil, groteska, ktorá sa nedá porovnávať s jeho predchodcami
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

Perfect Creature ... mozno to bolo tym ze som unaveny, ale hrozny film sa mi videl.. otras.. fuj.. neodporucam :x
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

No ja som pozrel Dungeon Siege od Uweho Bolla. Ono by to nebolo az take zle, keby nebolo nafaka atmosfery a totalne drevenych hercov. Nestacim sa vynacudovat, ako dokaze ten saso zohnat do svojich vytvorov take hviezdy ako John Rhys-Davies alebo Ron Perlman. Samotna vyprava a efekty neboli az take zle (v pomere s nakladmi na film), Boll sa snazil o zachovanie charakteru hry, ale celkovy vysledok bol totalne o hovne. Takze uz by mu fakt mali zakazat robit filmy, do peticie som sa podpisal uz dobry polrok dozadu...

/no a dnes som pozrel happening...totalna blbost, vratane konca. to sa proste nedalo vykryt, vsetko ostatne od Shyamalana sa dalo, ale toto je uz fakt extrem...

///The Forbidden Kingdom - ko*ot ako traky, nelogicky wannabe Nekonecneho Pribehu, jedine, co tam stalo za to, bol soundtrack a ta cinanka s bielymi vlasmi...
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale
jeziiiis :lol: :slap:
ja som to pozeral kvoli hercom. ked som videl kto tam vsetko hra tak som si povedal ze to musi byt dobre. noooo nevidel som hodnotenie na imdb, skoda.
LOL :lol:
2* / 10* kvoli hercom
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Sydney White. Asi som zle pochopil recenziu v maxime na to ... cakal som teenie komediu pravda, ale nie az taku mega blbost.
Venom
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Venom »

Bloodrayne..... :|
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

DATE MOVIE .... hovno zachytene okom kamery
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

Transsiberian

- toto odporučam pozerať iba ked sa budete veeelmi velmi nudiť alebo pred dovolenkou na sibíri :)
Dr.John
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dr.John »

No u mňa stroskotali hneď 3 kino trháky a to Hancock, Wanted a Indiana Jones...aj keď posledne menované som bral s rezervou aj keď tie tarzanové kreácie v podaní Shia LaBeoufa a mimozemský koniec pochovali celý film. Hancock nestál vôbec za nič, pri do kruhu lietajúcich guľkách a skokoch z jednej budovy na druhú vo Wantede sa mi prevracali oči a navyše mi tam nesedel hlavný hrdina.. :?
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

no... dnes rano vo veelmi skorych hodinach som si pozrel Starship Troopers 3: Marauder... tak takuuuu blbost som uz velmi davno nevidel. Neuveritelne herecke vykony, taktiez efekty... Jednotka bola celkom dobra, no toto jej nesiaha ani po clenky. Ale je to o trosilinka lepsie, ako dvojka...
:-)
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa :-) »

Dead Silence http://www.imdb.com/title/tt0455760/

http://www.youtube.com/watch?v=rQVsCcr-Lfo
- uplny brak, pribeh o hovne, efekty ako z 85, neoplati sa vidiet.

citacia z karmy:
ty si taky kok**** az je to neuveritelne..d.ead silence bol vyborny film..to lent y si taky retardovany ze sa ti nepacil...padaj mamke cecky zuzlat
1. nabuduce sa aspon podpis.
2. neviem preco sa takto vyjadrujes ked mam iny nazor, ja na teba nenadavam
3. je tu slobodny nazor - mne sa paci nieco ine ako tebe
4. prosim "vedenie" a preverenie tohto usera - v buducnosti nebudem takeho spravanie tolerovat.
Thrash/Death
Star
Star

Príspevok od používateľa Thrash/Death »

Izba 1408 :D
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Thrash/Death napísal:Izba 1408 :D
Tak toto mozem len potvrdit + pridam Date movie, vypol som to asi po 15 minutach. Aj to som si bol este medzi tym zapalit :D
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Kukacka ci Kukucka sa to volalo... pozeral som to asi pred 5 rokmi s otcom... no a teraz ked sa bavime o filmoch a pride na nejaky brak, tak prirovnanie ku Kukucke musi byt.. 8)
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

Superhero movie ...totalne traposina ..sice som to pozeral do konca no bolo nenomrlane ubohy film co sa tyka parodii,dalej forbiden kingdom dalsia debilina a vobec sa mi nelubil ani novy indiana jones
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Thrash/Death napísal:Izba 1408 :D
Čo presne sa ti na tom filme nepozdáva?

//hmm. Ale určite to nebol najhorší film. Mne sa to celkom páčilo :)
Napísať odpoveď