Najhorsi film
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja som to vzdy bral tak, ze pohlad na akekolvek dielo z oblasti kultury je cisto subjektivna vec a "technicka zdanotst" a skvele herecke obsadenie nerobia z filmu dobry film. Mi-chau chcel priklad na "komercnu chu****" tak som mu ponukol priklad, ktory pokladam za komercnu chu**** avsak faktor komercnosti som nikdy ako rozhodujuci nebral to len vy ste mi to priradili (napr. LOTR sa mi velmi pacil aj ked v podstate tiez spada do zanru komercnych chu**** a od marvellu taky punisher, ten bol vyborny)alfonz napísal:Ja Spidermana tiež považujem za hlúposť najvyššieho stupňa, ale nevravím že je to najhorší ani iný film, proste také nemusím, nepozerám a sú mi ukradnuté.
P.S. Ale priznavam, ze Spiderman rozhodne nebol najhorsi film, tento titul odo mna dostala kedysi davno v tejto teme Bloodrayne
-
Tripmaster
Light Star
za najhorsi film v poslednej dobe povazujem Hoot. ako inac, vsetko tam vychadza idealne. hrozne lacny a jednoduchy dej, ktoreho koniec som vedel po par minutach pozerania. k obsahu: chlapec sa ako inac stale stahoval, kvoli robote jeho tatka, az raz sa prestahoval na floridu. druhy den v novej skole, vylepil najvacsiemu grazlovi na skole a tym sa stal hrdinom. ked zistil, ze sa nejaky palacinkovy gigant snazi postavit 100. palacinkaren na uzemi nejakych podzemne-zijucich unikatnych sov (z toho ten nazov: hoot- "huuuu" po slovensky), rozhodol sa konat, a so svojimi novymi kamaratmi zastavia vystavbu obzvlast cudnym sposobom. ako v kazdej volovine, ziadny trest sa im neusiel, napriek unosu cloveka a mnohim dalsim "prehliadnutelnym" cinom.
Rozhodne to nieje najhorsi film co som v poslednej dobe videl ale urcitem a dosť sklamal...
Alien vs Predator 2.
Osobne som od toho čakal viac, dala by sa z toho vytrieskať omnoho viac napatia a desivejsich scien, napriek tomu sa to zvrhlo na strielacku skombenu á la Chuck Norris (predator) + SAW (votrelec) + zivot chrobaka (ludia)
. Ono spracovanie bolo super, ale cakal som od toho viac ---
Alien vs Predator 2.
Osobne som od toho čakal viac, dala by sa z toho vytrieskať omnoho viac napatia a desivejsich scien, napriek tomu sa to zvrhlo na strielacku skombenu á la Chuck Norris (predator) + SAW (votrelec) + zivot chrobaka (ludia)
-
seth82
Darca
No ja som pozrel Dungeon Siege od Uweho Bolla. Ono by to nebolo az take zle, keby nebolo nafaka atmosfery a totalne drevenych hercov. Nestacim sa vynacudovat, ako dokaze ten saso zohnat do svojich vytvorov take hviezdy ako John Rhys-Davies alebo Ron Perlman. Samotna vyprava a efekty neboli az take zle (v pomere s nakladmi na film), Boll sa snazil o zachovanie charakteru hry, ale celkovy vysledok bol totalne o hovne. Takze uz by mu fakt mali zakazat robit filmy, do peticie som sa podpisal uz dobry polrok dozadu...
/no a dnes som pozrel happening...totalna blbost, vratane konca. to sa proste nedalo vykryt, vsetko ostatne od Shyamalana sa dalo, ale toto je uz fakt extrem...
///The Forbidden Kingdom - ko*ot ako traky, nelogicky wannabe Nekonecneho Pribehu, jedine, co tam stalo za to, bol soundtrack a ta cinanka s bielymi vlasmi...
/no a dnes som pozrel happening...totalna blbost, vratane konca. to sa proste nedalo vykryt, vsetko ostatne od Shyamalana sa dalo, ale toto je uz fakt extrem...
///The Forbidden Kingdom - ko*ot ako traky, nelogicky wannabe Nekonecneho Pribehu, jedine, co tam stalo za to, bol soundtrack a ta cinanka s bielymi vlasmi...
No u mňa stroskotali hneď 3 kino trháky a to Hancock, Wanted a Indiana Jones...aj keď posledne menované som bral s rezervou aj keď tie tarzanové kreácie v podaní Shia LaBeoufa a mimozemský koniec pochovali celý film. Hancock nestál vôbec za nič, pri do kruhu lietajúcich guľkách a skokoch z jednej budovy na druhú vo Wantede sa mi prevracali oči a navyše mi tam nesedel hlavný hrdina.. 
Dead Silence http://www.imdb.com/title/tt0455760/
http://www.youtube.com/watch?v=rQVsCcr-Lfo
- uplny brak, pribeh o hovne, efekty ako z 85, neoplati sa vidiet.
citacia z karmy:
2. neviem preco sa takto vyjadrujes ked mam iny nazor, ja na teba nenadavam
3. je tu slobodny nazor - mne sa paci nieco ine ako tebe
4. prosim "vedenie" a preverenie tohto usera - v buducnosti nebudem takeho spravanie tolerovat.
http://www.youtube.com/watch?v=rQVsCcr-Lfo
- uplny brak, pribeh o hovne, efekty ako z 85, neoplati sa vidiet.
citacia z karmy:
1. nabuduce sa aspon podpis.ty si taky kok**** az je to neuveritelne..d.ead silence bol vyborny film..to lent y si taky retardovany ze sa ti nepacil...padaj mamke cecky zuzlat
2. neviem preco sa takto vyjadrujes ked mam iny nazor, ja na teba nenadavam
3. je tu slobodny nazor - mne sa paci nieco ine ako tebe
4. prosim "vedenie" a preverenie tohto usera - v buducnosti nebudem takeho spravanie tolerovat.
-
lekoklatik
VIP