Kurierske sluzby ,1trieda posta
Kurierske sluzby ,1trieda posta
Zdravim Vas...
chcel by som vediet ako dopravit zasielku(ktoru chcem aby sa jej nic nestalo =notebook) zo zvolena do nitry.Aku sluzbu,mi odporucate???
-neviem zatial o ziadnej kurierskej sluzbe ani o cenach ,viete mi nieco odporucit ???
chcel by som vediet ako dopravit zasielku(ktoru chcem aby sa jej nic nestalo =notebook) zo zvolena do nitry.Aku sluzbu,mi odporucate???
-neviem zatial o ziadnej kurierskej sluzbe ani o cenach ,viete mi nieco odporucit ???
-
DeFeAt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
UPS, DHL, EMS, kurierom..
podla mna by stacial prva trieda cez slovensku postu a poriadne zabalit notebook
t.j. notebook dat do original krabice, do vacsej krabice dat papier, aby to bolo pruzne alebo nejaku napln do vacsej krabice, aby mensia krabice s notebookom pekne do toho sadla a notebook bude v pohode doruceny (este oznacit ako krehke a po probleme)
podla mna by stacial prva trieda cez slovensku postu a poriadne zabalit notebook
t.j. notebook dat do original krabice, do vacsej krabice dat papier, aby to bolo pruzne alebo nejaku napln do vacsej krabice, aby mensia krabice s notebookom pekne do toho sadla a notebook bude v pohode doruceny (este oznacit ako krehke a po probleme)
-
Suffel
Guru
nj slovenska posta bude asi naj lebo mas to bez problemov len to zabalis hodis na postu a uzaj to ide prec.. a myslim ze je to aj najlacnejsi sposob prepravy...
//autoeditácia príspevku ( 18 Aug 2008, 16:49 )
viem tam to nosia napchate ako sa len da...
//autoeditácia príspevku ( 18 Aug 2008, 16:49 )
no otec robi v zasielkovej sluzbe a chodim s nim takze viem ako sa tieto zasielky vozia tam zakial nemas plne auto a to tak ze skoro nezavres ani zadne dvere tak ta ani nepustia precKibo napísal:nech to posles cez hocico, bez bublinkovej folie by som to neposielal. kamarati robia v DPD a videl som fotky ako vyzeraju dorucene balikyvezie LCD TV nalezato a na krabicu mu padne elektron
-
Suffel
Guru
a tu si to pozri http://www.posta.sk/page/40
takze to nie je take drahe ako som si myslel,mate niekto skusenosti s tymto sposobom cez postu ,za kolko to pride a tak ........poistenie je do 1000sk ak som spravne cital a ked ma balik hodnotu napr 5000 a poskodi sa tak potom co spravia ......ja by som to chcel poslat tou prvou triedou,pripoistit + oznacit ako krehke a posielajucemu povedat nech riadne zabali ine asi nic nemozem spravit .potom uz len kurierom ,aj tu mi viete odporucit nejaku konkretnu firmu ,alebo to teda budem riesit postou>???
-
Suffel
Guru
pocuj postou sa to da uplne lahko a v poho dorucit do 3 dni to mas doma najneskor do 4... a kurierskou sluzbou zo zvolena do nitra by ta to vislo asi 179SK.. takze lenze myslim ze postou to je lepsie ako kurierskou sluzbou..hatamrc napísal:takze to nie je take drahe ako som si myslel,mate niekto skusenosti s tymto sposobom cez postu ,za kolko to pride a tak ........poistenie je do 1000sk ak som spravne cital a ked ma balik hodnotu napr 5000 a poskodi sa tak potom co spravia ......ja by som to chcel poslat tou prvou triedou,pripoistit + oznacit ako krehke a posielajucemu povedat nech riadne zabali ine asi nic nemozem spravit .potom uz len kurierom ,aj tu mi viete odporucit nejaku konkretnu firmu ,alebo to teda budem riesit postou>???
no nejde mi o prachy ale o to v akom stave to pride a za aky cas ..aby som si tyzden neobhryzal nechty ci to pride a ako to pride
edit : este jedna vec robi slov. posta take ze donaska do domu ,lebo kurier mi to prinesie az pred dvere ,cez postu mi asi pride len ze mam zasielku a mam si ist vyzdvihnut ako dobierka nie?
edit : este jedna vec robi slov. posta take ze donaska do domu ,lebo kurier mi to prinesie az pred dvere ,cez postu mi asi pride len ze mam zasielku a mam si ist vyzdvihnut ako dobierka nie?
-
Suffel
Guru
nie aj slovenska posta ma svoje auta na ktorej tieto baliky roznasa tak je to tak ze pride k tbee domov kurier prinesie ti balik ak si dom a tak ho prevezmes a mas doma NB a ak si neni doma tak ony to vratia na postu ktora je v tvojom meste a do schranky ti vlozia papierkik ze to mas na poste a mas si to vyzdvihnut do 7 dni a ked si to nevyzdvihens vratia to odosielatelovi... takze takto to chodi.. a myslim ze slovenskou postou to budes mat najbezpecnejsie aj nejlepsie..hatamrc napísal:no nejde mi o prachy ale o to v akom stave to pride a za aky cas ..aby som si tyzden neobhryzal nechty ci to pride a ako to pride
-
Suffel
Guru
nemas zac rad som pomohol... pozri ked to ten odosielatel dobre zabali tak ako tu bolo pisane najlepsie by bolo keby da bublinkovu vypln medzi notebookovu krabicu a druhu krabic a este nejake papiere aby sa ta notebookova krabica nemohla porusit a notebooku nic stat.. ked to tak zabali a potom tu vrchnu krabicu do papiera a napise ze krehke a tak tak myslim ze nic sa tomu nemoze stat a pride ti to v poriadu do 3 - 4 dni... myslim ze sa nemas coho bat...hatamrc napísal:dakujem ti pekne ,mas to u mna ...fakt velke vdaka ...dufam ze vsetko prebehne tak ako ma ,a zasielke sa nic nestane .....este raz dakujem