neprijemne mp3
-
midnight_man
Guru
-
Eritrea
Star
- Kontaktovať používateľa:
akoze ani sa necudujem, v dnesnej dobe clovek ked cestuje busom tak dookola maju vsetci zastrcene sluchatka v usiach, ..stari, mladi..niekedy mam pocit ze som sama co nic nepocuva ( asi preto ze som svoje pokazila
) no kazdopadne si myslim ze to je zabijak konverzacie ked niekto cumi von z okna a pocuva svoju hudbu....
-
midnight_man
Guru
-
Sagittarius
Guru
To, že sa nechce s nikým rozprávať neznamená, že je namyslená. Možno ráno len nemá náladu sa niekým rozprávať, možno je trocha viac introvertná alebo len kvôli tomu, že sa nechce rozprávať niektorými príliš otravnými ľuďmi...SRneC napísal:neverim ze tak namyslene dievca chodi po zemeguli
//tak ked vravis tak diki boze za stredne slovensko
-
pryja
Darca
No ja si zas neviem predstavit, ze to vsetci vypnu a kazdy zacne debatovat so svojim susedom. Cim plnsi autobus a dlhsia trasa, tym lepsie. A na zaver si vsetci vymenia telefonne cislaEritrea napísal:akoze ani sa necudujem, v dnesnej dobe clovek ked cestuje busom tak dookola maju vsetci zastrcene sluchatka v usiach, ..stari, mladi..niekedy mam pocit ze som sama co nic nepocuva ( asi preto ze som svoje pokazila) no kazdopadne si myslim ze to je zabijak konverzacie ked niekto cumi von z okna a pocuva svoju hudbu....
A taky pohlad z okna, napr.na strednom slovensku - naadhera. Aspon pre mna.
Trochu od temy, ale nedalo mi to
-
midnight_man
Guru
s takouto teoriou by mala mp3 na usiach 1-2 krat do tyzdna v zlej nalade ...hovorim ak si dava mp3 aby ju nikto neoslovil je drblá (a namyslena) ...ale podla mna by jej vobec nevadilo keby ju niekto oslovilSagittarius napísal:To, že sa nechce s nikým rozprávať neznamená, že je namyslená. Možno ráno len nemá náladu sa niekým rozprávať, možno je trocha viac introvertná alebo len kvôli tomu, že sa nechce rozprávať niektorými príliš otravnými ľuďmi...
-
tereza
Medium Star
WTF?? dava si mp3 aby sa nemusela rozpravat s ludmi? to co je? kolkokrat vas v zivote oslovil neznamy clovek a zacal sa s vami rozpravat? ved to sa bezne nerobi. hlavne uz teraz nie ked sa kazdy stara o seba... to kvoli tomu urcite nebude. proste aby sa nenudila, tak pocuva.. ved to je normalne... a urcite keby uvidela, ze jej chces nieco povedat, tak si aspon jedno zlozi.. robite z toho zbytocne vedu..
..JJ je to presne ako vravis urcite je lepsie(teda podla mna) v buse pocuvat hudbu ako pozerat von oknom len tak, clovek sa aspon nenudi.tereza napísal:WTF?? dava si mp3 aby sa nemusela rozpravat s ludmi? to co je? kolkokrat vas v zivote oslovil neznamy clovek a zacal sa s vami rozpravat? ved to sa bezne nerobi. hlavne uz teraz nie ked sa kazdy stara o seba... to kvoli tomu urcite nebude. proste aby sa nenudila, tak pocuva.. ved to je normalne... a urcite keby uvidela, ze jej chces nieco povedat, tak si aspon jedno zlozi.. robite z toho zbytocne vedu..
..NO a k problemu, cakanim nic nevyriesis, tak nieco skus a daj vediet ze ako si dopadol.(ako prezeram tuto temu mas tu mnoho sposobov
-
triple
Guru wannabe
mne sa táto varianta najviac páči.. napíš si hned pár papierikov .. také kartičky.. prvá ahoj.. na to hned vytiahneš druhú z nejakou otázkou a podaj jej pero nech ti napíše.. jo je to originálne a vtipné podla mna.. ja by som to skúsil už pre tu funSRneC napísal:zobral by som si nejaky papier a pero a napisal by som AHOJ a podal jej to ...myslim ze budes mat v jej ociach kolonku ORIGINALNY a ak niesi kyklop tak ju mozes aj zbalitskus to sadni si k nej a pis!
-
midnight_man
Guru
-
Flinstone
Light Professional
nepovies mi ako bude piisat v autobuse ?triple napísal:mne sa táto varianta najviac páči.. napíš si hned pár papierikov .. také kartičky.. prvá ahoj.. na to hned vytiahneš druhú z nejakou otázkou a podaj jej pero nech ti napíše.. jo je to originálne a vtipné podla mna.. ja by som to skúsil už pre tu fun