2012 koniec sveta?
Ten dátum sa berie od predkov myslím že Mayov neviem presne...Mali najpresnejši kalendár na svete a 21.12 2012 im prišiel ako deň zkazy..A niekde to aj je...Písané...Asi tak prišli na ten dátum..A predpovedajú to že sa máme stretnúť s planétou X-Nibiru...Prejde tak rýchlo okolo nás že vychýli zem z vlastnej osi..Tak som to čítal, ale čo je na tom pravdy neviem.. 
21.12.2012 konci maysky kalendar a zaroven konci vek ryb a prechadza sa do veku vodnara.1C3 napísal:Ten dátum sa berie od predkov myslím že Mayov neviem presne...Mali najpresnejši kalendár na svete a 21.12 2012 im prišiel ako deň zkazy..A niekde to aj je...Písané...Asi tak prišli na ten dátum..A predpovedajú to že sa máme stretnúť s planétou X-Nibiru...Prejde tak rýchlo okolo nás že vychýli zem z vlastnej osi..Tak som to čítal, ale čo je na tom pravdy neviem..
No teraz som zvedavy ci veriaci si na auta budu lepit nalepky vodnara
-
ledenaster
Medium Professional
pokažde končí iný kalendár. Raz čínsky, potom tibetský, teraz májsky. V jednom je koniec veku, v druhom je nakreslena hlboka studňa bez dna (IMHO ako sa kresli hĺbka? To je jak lono. To tiež neexistuje, iba keď sedíš ho máš).
A prečo je toľko koncov sveta? Prečo všetci nadávajú na nový čas a pritom je najčítanejší? Prečo všetci tvrdili, že mojsejovci su nepozeratelna hovadina, ale vedeli čo sa tam deje a všetci si pamataju raz,dva,tri model?
Pretože to ľudí zaujíma a baví. Čítať báchorky, bulvár, čakať na koniec sveta, lutovať sa, predstavovať si, čo by všetko spravili keby bol koniec..
A prečo je toľko koncov sveta? Prečo všetci nadávajú na nový čas a pritom je najčítanejší? Prečo všetci tvrdili, že mojsejovci su nepozeratelna hovadina, ale vedeli čo sa tam deje a všetci si pamataju raz,dva,tri model?
Pretože to ľudí zaujíma a baví. Čítať báchorky, bulvár, čakať na koniec sveta, lutovať sa, predstavovať si, čo by všetko spravili keby bol koniec..
-
Sagittarius
Guru
-
ledenaster
Medium Professional
-
jasan21
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
prestante s tymi OFF-topic dobre?...vsetci vieme ze chuck norris s bruce willisom nas zachrania....sak logika pozrite si nejaky film s nimi...este aj rambo ale on je poloukrajinec 
k teme:....ale co ak? ci pana ja by som nechcel vediet kedy zomriem....z dlhodobeho hladiska je to strasne...
ked bush odchadza a co ak ten ancikrist ako to predvida sybila ci nostradamus bude prave jeho nastupca? teraz este studena vojna rusko gruzinsko...neje sranda
k teme:....ale co ak? ci pana ja by som nechcel vediet kedy zomriem....z dlhodobeho hladiska je to strasne...
ked bush odchadza a co ak ten ancikrist ako to predvida sybila ci nostradamus bude prave jeho nastupca? teraz este studena vojna rusko gruzinsko...neje sranda
-
aughostino
Medium Professional
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru
-
ledenaster
Medium Professional