Najhorsia a najnesympatickejsia slovenska celebrita

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
r2nger
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa r2nger »

k Taslerovi: jeho prvy (myslim) album bol super, hlavne pesnicka "Ludia nie su zli". Vtedy som ho ako-tak uznaval. Ale jeho spravanim a hviezdnymi maniermi sa pre mna casom stal iba obycajnym saso a teraz ho fest nemusim.

K teme: nemam rad spominaneho Ivana, dalej Zoru Czoborovu, Zuzanu Fialovu (po par slovach co som s nou prehodil, inak ako herecka je dobra), Studenkova, Jirko Malcharek, Miro Jaros, Tomas Bezdeda, Bruno Ciberej a este SPIEVAJUCI KADERNIK (neviem jeho meno) :lol:
foboss
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa foboss »

r2nger napísal:SPIEVAJUCI KADERNIK (neviem jeho meno) :lol:
Martin Kittner :smt096
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

sliki napísal: Ti superstaristi mi nevadia, aj tak si za rok nespomeniete ani kto to bol.
Hej a hlavne že počas celej súťaže posielajú ľudia SMSky..Mám najradšej keď počas Superstar o tom každý kecá (samozrejme také kktiny ja nemusím) a o dva mesiace už nadáva tým ľuďom že to bolo také a to také a pritom nanich minul zo 200sk za SMSky ..Neznášam takých ľudí.. :? To isté aj s dnešnými "hitmy". 3 mesiace si natom ľudia fičia v rádiu a spol a keď to počujú za dákeho pol roka hrať niekomu v byte tak povedia: Booha táto kravina (alebo podobný výraz).
--------------------------------------------------------------------
A teraz k téme: Sajfa aj s tým jeho prihriatym účesom..(síce ja ho za celebritu nepovažujem)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

r2nger napísal:k Taslerovi: jeho prvy (myslim) album bol super, hlavne pesnicka "Ludia nie su zli". Vtedy som ho ako-tak uznaval. Ale jeho spravanim a hviezdnymi maniermi sa pre mna casom stal iba obycajnym saso a teraz ho fest nemusim.

K teme: nemam rad spominaneho Ivana, dalej Zoru Czoborovu, Zuzanu Fialovu (po par slovach co som s nou prehodil, inak ako herecka je dobra), Studenkova, Jirko Malcharek, Miro Jaros, Tomas Bezdeda, Bruno Ciberej a este SPIEVAJUCI KADERNIK (neviem jeho meno) :lol:
To prve boli IMT Smile, v zaciatkoch boli naozaj fajn, texty mali zmysel, ale potom po par rokoch isli na dovolenku k moru a odvtedy robia take rozne reggae ci co to je s priblblymi textami...fakt hnus.
K Superstar: prvy aj treti diel som sledoval, ale teraz si vobec neviem spomenut na to, kto vlastne vyhral jednotku :lol:
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

Paviel Rochnyak :D neviem ako presne sa pise(ani ma to netrapi) a ci je vobec celebrita... ale o ja o tom silne pochybujem, ale on (chudacik) si to o sebe mysli... ale neznasam ho... joj...
a este viacerich takych "celebrit"... ako napr. Mojsejovci,Honzik Novotny a pod... tot vse :)
r2nger
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa r2nger »

GothaR napísal:teraz si vobec neviem spomenut na to, kto vlastne vyhral jednotku :lol:
no predsa Katka Koscova, ta uznavana spevacka ktora robi jeden hit za druhym. Ako to, ze to nevies ? :lol:
inak co sa tyka superstar, jediny clovek ktory odtial za nieco stoji je Peter Cmorik.

sry za OT
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

r2nger napísal:no predsa Katka Koscova, ta uznavana spevacka ktora robi jeden hit za druhym. Ako to, ze to nevies ? :lol:
inak co sa tyka superstar, jediny clovek ktory odtial za nieco stoji je Peter Cmorik.

sry za OT
ak mozem doplnit, aj Zdenka Predna sa celkom uchytila,i ked v poslednom case uz aj ona nejako vymyzla...
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

Olga Feldekova, Milan Lasica, Marian Labuda, Stefan Skrucany

-teda tych starsich, kt. nieco v zivote dokazali
("hviezdicky", kt. pochadzaju z realityshow ako osobnosti vobec neratam)
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

dew6 napísal:Olga Feldekova, Milan Lasica, Marian Labuda, Stefan Skrucany

-teda tych starsich, kt. nieco v zivote dokazali
("hviezdicky", kt. pochadzaju z realityshow ako osobnosti vobec neratam)
Ak sa smiem spytat co mas proti Milanovi Lasicovi?
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

asi zle pochopil otazku.. pretoze vypisal hviezdy casom preverene! ..
pre mna su najnechutnejsie slovenske "cele-v-riti" tie ktore su afektovane a stavaju na niecom na co sa chytaju iba tupy a sprosty ludia...
vezmite si take maf-story.. oni tazia z tupostu slovenskeho naroda.. ked humor tak inteligentny... !!!
edit: skrucany je ten z tych neinteligentnych pseudohumoristov... takze toho neratam ani za casom prevereneho ale casom zatreteneho!
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

jj setky jeho vtipy su alkoholisticke a imitacia chlapa promile a pol ..99% je to muka ale stalo sa mi ze som vyprskol pri stevovi neraz :oops:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

SRneC napísal:jj setky jeho vtipy su alkoholisticke a imitacia chlapa promile a pol ..99% je to muka ale stalo sa mi ze som vyprskol pri stevovi neraz :oops:
Ale to nevie kazdy zahrat, ved napriklad toto: Na tom zijem uz pekne dlho :)
A este Stredoslovaci...ved to su dokonale dialogy :D
Kde je pes? Neviem, ale vcera sme robili gulas, tak z niecoho hadam musel byt...
Alebo: Do dna to vypi, sak sme vyhrali volby! Do dna som s pollitrovky uz davno nepiu...
//Snopka si pamatam akurat z "Deres" a tam vedel niekedy dobre odpovedat :) Ale dlho som to nevidel, tak mozno je uz zvrhlejsi. btw on pise aj stredoslovakov a tam mu ide dobre. Len skoda, ze zomrel Jaro Filip, jeho som tam mal rad.
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

najtrapnejsi je snopko... ten stale rozprava o chlaste so vsetkym ho spaja... trapko
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

goťar :D mna zabilo jedno video kde hral sach s dakym majstrom sachovym :D koňik ide do eľ :lol:
Lyson2580q
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Lyson2580q »

GothaR napísal:Hej, je o celebritach, ale ty si to napisal stylom ako keby si ty bol najvacsi krasavec pod Slnkom. A navyse presne ako pisal Su-Do: Cinkota je v pohode, aspon pokial ide o vyzor, spravanie nekomentujem, ale neodsudzujem ho, stale je to omnoho lepsie ako trapne pretrcanie sa ostatnych "celebrit" v roznych trapnych sutaziach ci serialoch.
Tak sa ospravedlnujem a menim styl pisania :roll:
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

ked uz sme pri tom OT tak Cmoro je fajn :D
a k teme: nenavidim trapka mokreho[pocasie na silu] malachovsku, bruchalu....ostatny sa daju
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

nora mojsejova :evil:
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2janci2 »

mojsejovci,politici,nikodym,cmorik,konrad,jozo raz atd
Peťush
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Peťush »

jednoznačne Barkolová a Judínyová.....okrem umelohmotného poprsia nieje na nich absolutne nic co by stalo za to aby to bolo v telke.....nechapem ako si niekto moze zakladat karieru na velkosti podprsenky..... :?
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

judiniova a durianova, nechapem ako smotanka moze mat taku sledovanost a teraz k tomu je aj dalsia kopia tzv prominenti... :evil:
Napísať odpoveď