dajte mi nejaky navod postup ako to mam robit.
uploadovanie
-
Miley Cyrus
Light Star
uploadovanie
potrebujem pomoc ohladom uploadovania, zhanal som pozvanku na lamky a warxtreme a jeden dobry user Iceman888 mi poslal pozvanku na warxtreme a som tam novy a vsade su rozne veci pouploadovane a tak sa pytam ako mam uploadovat ja by som tiez chcel prispievat len neviem ako zrobim tie odkazy na rapidshare.com a na ine stranky a neviem ani ako to tam dam neviem nic ohladom uploadovania ci ako sa to vola,(ten nazov uploadovanie mam z toho wx vsade tam pisu useri ze moj upload a ine veci z tymto slovom)
upload = nahranie na nejaky server...daj si www.rapidshare.com a tam najdes nieco ako upload my file, vyberies subor ktory chces nahrat , po skonceni ti vyhodi link ktory potom pouzijes pre stiahnutie...myslim ze tieto veci sa skor popytaj na warez forach.
-
Miley Cyrus
Light Star
uploadovanie
nenasiel som tam nic take ako upload my filetomPD napísal:upload = nahranie na nejaky server...daj si www.rapidshare.com a tam najdes nieco ako upload my file, vyberies subor ktory chces nahrat , po skonceni ti vyhodi link ktory potom pouzijes pre stiahnutie...myslim ze tieto veci sa skor popytaj na warez forach.
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
na rapid sa ti neoplati uploadovat,ekd nemas premium
chod napr na nejaky slovensky server, je ich vela, uloz.to, ulozisko.sk, subory.sk, upnito.sk a ja neviem este ake... Tam to najdes, je to po slovensky. Ked chces uploadnut nejaku hru/film(nieco vecsie) tak si to v pc rozdelis na party pomocou winraru(alebo ineho programu, ktory nato sluzi)na lamkach je navod ako sa rozdeluje winrarom. A potom uz len postupujes podla navodu na uploadovanie, ktory je na stranke na ktoru chces nieco upnut.
-
Miley Cyrus
Light Star
uploadovanie
ak tak to by bolo a este ten win rar ako to rozdelim ked mam sedemsto megovu slozku a chcem ju rozdelit na dvesto mega na rapide mi pise ze maximalna velkost suboru je dvesto mga takze tych sedemsto mega potrebujem rozdelit po dvesto mega a este jak si dam aj heslo?
-
XtremeQTXX
Expert
Re: uploadovanie
ked chces zabalit subor napr cez win rar tak mas tam moznosti na zaheslovanie aj rozdelenie po xxx MB staci len hladatGigabyt napísal:ak tak to by bolo a este ten win rar ako to rozdelim ked mam sedemsto megovu slozku a chcem ju rozdelit na dvesto mega na rapide mi pise ze maximalna velkost suboru je dvesto mga takze tych sedemsto mega potrebujem rozdelit po dvesto mega a este jak si dam aj heslo?
-
Miley Cyrus
Light Star
uploadovanie
a ked chcem da rozdelit archiv po castiach po bytoch tak kolko tam mam napisat nedal som nic a zrobilo mi z toho jeden velky subor ktori mi www.rapidshare.com nechcel zobrat kolko tam mam napisat bytov?
a ke dam nastavit heslo tak sa ma pyta dve veci
zobrazovat heslo
sifrovat i mena suborov
ktore mam zakliknut a ktore nechat tak?
a ke dam nastavit heslo tak sa ma pyta dve veci
zobrazovat heslo
sifrovat i mena suborov
ktore mam zakliknut a ktore nechat tak?
-
Miley Cyrus
Light Star
uploadovanie
dakujem vsetkym za veskeru pomoc myslym ze som pochopil a mal by som to zvladnut 
-
Lyson2580q
Zablokovaný
-
Miley Cyrus
Light Star
uploadovanie
no uz mam uploadnute daco mam tam taky link download link a ako ho teraz dam na lamky alebo na warxtreme najdem temu dam odpovedat a co potom je tam vela tych funkcii.este ma pyta dole nejaky email a nejake veci vyplnit pytam sa ci je to potrebne? moznoze moj problem pride niekomu smiesny ale ja som len teraz zohnal pozvanky a este niesom zainteresovany a neviem co mam robit 
-
Miley Cyrus
Light Star
uploadovanie
na rapidshare.com ma po uploadovani mi vyhodi download link delete link a dole je nejaky mail na rapidshare.com ne na warxtreme trochu zle som to napisalŠu-Do napísal:imho ani sam nevie..
Gigabyt
warxtreme je kkt warez forum... nechapem aky mail pyta ci co to ? hod screen.. (do prilohy samozrejme)
-
Miley Cyrus
Light Star
uploadovanie
poradili ste mi ako uploadovat to som rad ale som v base preto ze som ten doenload link nedal do takeho ramceka skoda mohli by to novacikom iba pripomenut a ne hne basa na dva dni, ved ja som sa len dnes dostal na lamky.Šu-Do napísal:ten mail si nevsimaj.. len download link
-
Lyson2580q
Zablokovaný
Re: uploadovanie
Keby si si precital najprv pravidla fora tak by si vedel, ze linky treba davat do code.Gigabyt napísal:poradili ste mi ako uploadovat to som rad ale som v base preto ze som ten doenload link nedal do takeho ramceka skoda mohli by to novacikom iba pripomenut a ne hne basa na dva dni, ved ja som sa len dnes dostal na lamky.
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
konkretne myslel stranku warxtreme...Pravidlo 5.
Na fóre platí všeobecný zákaz používania živých liniek. Linky odkazujúce na iné servery vkladajte do code. Výnimkou sú iba linky smerujúce na toto fórum a Image Hostingy - tieto môžete vkladať ako živé /do URL/.
//aha.. tak lamky..
Lyson2580q
inak si frajer.. si top one prispievatel vo vsetkych kategoriach a to si tu len cez 2 mesiace