mam to stastie ze sa mi dostala moznost testovat Betu, zatial som sa jej ale velmi nevenoval, troska ma odradzuje ze budem musiet expit dvakrat, teraz na bete a potom po bete este raz .. kedze sa tie postavy nepresunuWrath of the Lich King™ beta test
You have been selected to participate in the beta test of World of Warcraft®: Wrath of the Lich King™. Welcome!
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
NuSuey
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Hotwire
Addict
tam nic take nevidim....daj presny link...ak nieco take vobec existujeMato70 napísal:http://www.worldofraids.com/news/259.html
-
Grond
Medium Professional
http://wotlk.wowhead.com/?spell=46917
vsetko je tiez na mmo ale treba otvorit oci
-
Hotwire
Addict
to ze tam neni napisane ze znizuje attack speed neznamena ze to naozaj nebude znizovat....to by si mohol verit aj tomu warlock skillu ze "instantly kill all enemies" lebo ten je na tej stranke tiezGrond napísal:http://wotlk.wowhead.com/?spell=46917
nie nie nepochopil si ma... ako sa zmrazuje ucet? napr mam zaplatene do 12 Sept a potom uz nechcem hrat ono mi to samo nestaihne z uctu karty?Wishmaster napísal:Nic, neda sa.. Zaplatis za 3 mesiace a smola, ked nebudes hrat ten mesiac))
Alebo si plat jednoducho po mesiaci. Mozes si vybrat platit na 1/3/6 mesiacov.
ak si tym myslel mna tak si pozri offical patch notes a najdes ze zrusili to redukovanie rychlostiSchYzo napísal:to ze tam neni napisane ze znizuje attack speed neznamena ze to naozaj nebude znizovat....to by si mohol verit aj tomu warlock skillu ze "instantly kill all enemies" lebo ten je na tej stranke tiez
-
Wishmaster
Medium Professional
to mozno hej ale aj tak s3 warr v AV s healom za zadkom je casto vyhraty BG
a myslim ze teraz sa fury bude celkom darit v pvp aj v pve..ten heroic leap super talent ked niekto uteka,ten fury mortal strike effect,proste ak nieco z toho daju na live tak ja hram urcite zasa za warra
a ak nie tak DK
za locka ma to moc nebavi taky shadowbolt cannon momentalne 
-
Hotwire
Addict
srat na BG....ja chcem aby bol warr taky super aj ked ide iba jeden na jedneho....teraz to tak je proti vacsine classov ale vo wotlku vela classov bude mat pvp vylepsenia len warr nie.....a fury warr a pvp? kde to zijes? fury warr nema sancu mocDiablo napísal:to mozno hej ale aj tak s3 warr v AV s healom za zadkom je casto vyhraty BGa myslim ze teraz sa fury bude celkom darit v pvp aj v pve..ten heroic leap super talent ked niekto uteka,ten fury mortal strike effect,proste ak nieco z toho daju na live tak ja hram urcite zasa za warra
a ak nie tak DK
za locka ma to moc nebavi taky shadowbolt cannon momentalne
-
Fatall
Medium Star
v Account managemente das change subscription a vyber Cancel recurring subscription plan, a 12 septembra ti jednoducho froznu acc. az kym znovu nezaplatisnepitolk0 napísal:nie nie nepochopil si ma... ako sa zmrazuje ucet? napr mam zaplatene do 12 Sept a potom uz nechcem hrat ono mi to samo nestaihne z uctu karty?
edit: teda nie 12 septembra, ale mesiac odvtedy ako si zaplatil.
-
Hotwire
Addict
aj ja to sledujem a viem...ale mortal strike je furt dolezity do areny....ty asi arenu nerobis co? v bg mozes ist pre mna za mna aj protection ale v arene je taktika dolezita a fury warrior tam nema sancuDiablo napísal:pozri si te talenty fury co budu vo wotlk a uvidis ze fury> arms v pvp porazi ako nic,troska to wotlk sledujem tak viem
-
Hotwire
Addict
skoda ak to bude tak...lebo mne sa viac paci klasicky jeden obojrucak...dva obojrucaky v dvoch rukach to bude vyzerat divne...si predstav tak drzat dva stormheraldy...to bude prije*** vyzeratDiablo napísal:ja hovorim o wotlk nie co sa deje teraz,fury bude mat mortal strike na auto attack,to ze fury je teraz na pvp zly to viem sam
ale mozes byt zasa jediny kto sa vo wotlk chysta na arms,lebo co sledujem teraz wow fora tak vsetci pisu ze arms je tam na nic.....a ked stale neveris,tak si pozri co ma teraz v bete nie live,fury za vymozenosti,heroic leap a nakoniec te 2handy,mozno to nakoniec vsetko nahadzu do arms je to uplne ine....nejdem sa tu ale hadat kazdy si stoji za svojim
tak v tomto mas pravduSchYzo napísal:skoda ak to bude tak...lebo mne sa viac paci klasicky jeden obojrucak...dva obojrucaky v dvoch rukach to bude vyzerat divne...si predstav tak drzat dva stormheraldy...to bude prije*** vyzerat...uz to sa mi nepaci ze vacsina 1h zbrani je tak divne za opaskom akoby a pri dlhsich to vyzera komicky ked siahaju az po zem...a teraz chcu este dokurvit 2h tym ze bude nosit 2