Publikum pri natacani relacii

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
:]
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Publikum pri natacani relacii

Príspevok od používateľa :] »

Zdravim, kamarat mi ponukol brigadu, ist povzudzovat do hladiska na natacanie jednej relacie a vraj mi za to este aj zaplatia. mate s niecim takym skusenosti? Piste prosim
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

co by si chcel pocut? prides tam, budes sa tvarit zainteresovane, pripadne robit to, co ti nakazu, dostanes za to $$$ a vsetci budu spokojni :)
:]
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa :] »

ci to neje nejaky odrb, ze ci uz niekto na takom niecom bol
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

Vcera a predvcerom som bol natacat Slovensko ma talent 5+5 hodin cca 500+500Sk...... Skusenosti mam :D Milionar, Taki sme boli, 2007 (Udalosti Emocie s V.Rozborilom) a este uvodny sot do Zlaty Puk 2008. Co ma byt na tom odrb? Teraz sa daco toci v utorok a stredu myslim.

jo a nemysli si ze ta budu platit za to ze budes sediet a pozerat sa. vyzaduju aby si bol aktivne publikum. ked ta uvidia znudene sediet tak ta vysmaria. nemam rad ludi co tam idu sediet za peniaze a ked sa vyzaduje aktivita su zduti :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

to tam normalne prides a povies ze chces byt ako publikum? :)
Stenky
Professional
Professional

nie musis poznat ludi. ja som sa k tomu dostal cez kamaratovu frajerku. ona sa troska pozna s produkcnymi a semtam jej povedia nech si zozenie mancaft tak nas volava, resp dohadzuje. ta ich pozna tiez neviem odkial. to sa na cloveka nalepi ked sa pohybuje v hostesingovej scene :)

inac bol celkom odrb na Taki sme boli s M.Knazkom
Maldych museli platit aby sli pozerat na taku pitominu a stare dochodkyne to mali bez v ramci kulturneho vyzitia :D
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

vola sa to komparz ...
normalne to funguje teraz sa bude tocit v KE slovensko ma talent ci ako sa to vola ...
ma to byt cca 700sk ci kolko ...
jedna holka co ju poznam tam ide ...
celkom lahko zarobene slusne peniaze ...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

zo skoly sme raz robili "smiech" pre silvestrovsku relaciu Slovenskeho rozhlasu. nic nam za to nedali, ale aspon sme neboli na poslednych 2 hodinach...
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

sranda, akurat mi volal kolac, ci nechcem ist do divadla [ co spominal obelix ] tlieskat :D
kolac
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kolac »

no uvidime čo to bude zač :D na ZŠ sme chodili na taku somarinu jak medzi sebou sutazili na estevečku školy vpodstate sme sa kukali na program a sem tam prisiel moderator ( zacal sa tvarit uplne inac ako v relacii live pred kamerou ) ponahanal nas daco v tom zmysle: " a teraz zacnite tlieskat dupat a usmievat sa " asi 20 sekund brala kamera a konec a dalej sa natacalo to jak sutazia .... potom sa to zrejme nastrihalo tak ze to vyzeralo na ten styl ze sme taky vyteseni a vytlieskani z spominaneho programu .... akurat ze to bolo zadarmo, resp. za uliaty den zo skoly :) to boli casy :D

upresnim obelixa 400 pol dna / 700 cely :shock:
Stenky
Professional
Professional

kolac napísal:no uvidime čo to bude zač :D na ZŠ sme chodili na taku somarinu jak medzi sebou sutazili na estevečku školy vpodstate sme sa kukali na program a sem tam prisiel moderator ( zacal sa tvarit uplne inac ako v relacii live pred kamerou ) ponahanal nas daco v tom zmysle: " a teraz zacnite tlieskat dupat a usmievat sa " asi 20 sekund brala kamera a konec a dalej sa natacalo to jak sutazia .... potom sa to zrejme nastrihalo tak ze to vyzeralo na ten styl ze sme taky vyteseni a vytlieskani z spominaneho programu .... akurat ze to bolo zadarmo, resp. za uliaty den zo skoly :) to boli casy :D

upresnim obelixa 400 pol dna / 700 cely :shock:
no v BA, Slovensko ma talent 500/800 :D:D:D
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

schárené košice :D idem aj ja, nedame hojko stretko? :D
Napísať odpoveď