Ktoreho politika oblubujete?

Diskusie na politické témy...

Ktoreho politika oblubujete? (stotoznujete sa s jeho s nazormi atd.)

Dzurinda
26
11%
Fico
32
14%
Bugar
18
8%
Sevc
3
1%
Meciar
11
5%
Slota
81
36%
Hrusovsky
6
3%
Ineho
50
22%

Celkom hlasov: 227

deblasco
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

neznasam politikov a pravnikov...
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

deblasco napísal:neznasam politikov a pravnikov...
ja tiezm ale slota vynimka :D
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

drakeman napísal:som rad ze moj a kamarat vsetkych ciganov a madarov vyhrava :) ja by som ho dal aj z prezidenta :)
Mas pravdu. Slovensko si ho zaslusi ! Aky narod, take hlasovanie... A to myslim smrtelne vazne.
Les
King
King

Ja som hlasoval za Bugara. On jediny ma este stale triezve nazory a plne sa s nim stotoznujem.
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Les napísal:Ja som hlasoval za Bugara. On jediny ma este stale triezve nazory a plne sa s nim stotoznujem.
Triezve názory tipu: Pripojíme Slovensko k maďarsku? Alebo prečo by nemohla vládnuť strana národnostnej menšiny? Videl si v maďarskom parlamente slovenskú stranu?
Joker
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Joker »

slide napísal:Slota 8)
Humorista :roll:
JJ Ujo Slota
Les
King
King

MS FRANKY napísal: Triezve názory tipu: Pripojíme Slovensko k maďarsku? Alebo prečo by nemohla vládnuť strana národnostnej menšiny? Videl si v maďarskom parlamente slovenskú stranu?
To tvrdi len pán Slovenska v Ziline...
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa q-parser »

Les napísal: To tvrdi len pán Slovenska v Ziline...
Musim sa priklonit k nazoru MS Frankyho. Dost mi vadi, ze mame madarov v parlamente. Neviem o ziadnom pripade, ze by narodnostna mensina mala vlastnu stranu v parlamente. Podla mna je dost smutne ze SMK je tretia najsilnejsia strana na Slovensku. To je skratka vrchol. Ja nechapem kto im dava tie hlasy??? To bude asi tym, ze Madari uz maju podchytene cele juzne Slovensko!
MS FRANKY
King
King

q-parser napísal: Musim sa priklonit k nazoru MS Frankyho. Dost mi vadi, ze mame madarov v parlamente. Neviem o ziadnom pripade, ze by narodnostna mensina mala vlastnu stranu v parlamente. Podla mna je dost smutne ze SMK je tretia najsilnejsia strana na Slovensku. To je skratka vrchol. Ja nechapem kto im dava tie hlasy??? To bude asi tym, ze Madari uz maju podchytene cele juzne Slovensko!
Nie to bude asi tím že každý maďar na slovensku volí SMK lebo jeho mama volí SMK jeho otec volí SMK. Preto má SMK na Slovensku tích stálich najmenej 20% - 30%. Preto by podla mňa skutočný Slovák nemal voliť SMK!
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

zase neprehanaj. SMK nikdy nemala cez 10% ani len preferencie a je to dane presne poctom Madarov zijucich na Slovensku co je cca. tych 10%
MS FRANKY
King
King

t0m4s3 napísal:zase neprehanaj. SMK nikdy nemala cez 10% ani len preferencie a je to dane presne poctom Madarov zijucich na Slovensku co je cca. tych 10%
Vieš nie každý sa hlási k maďarskej národnosti!
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: Ktoreho politika oblubujete?

Príspevok od používateľa hojko »

Les napísal://t0m4s3 - doplnene "ineho" v hlasovani
Ineho??? Hmm, takeho nepoznam :lol:
q-parser napísal:Ja som za Ruska.
Hmm, to je politik ako naozaj. Nabalil sa ako riaditel v Markize a teraz robi hluposti.
Fanta napísal:Janko Slota
Moze byt, dokazal spravit ako primator Ziliny azda najviac z primatorov na Slovensku. Ak sa nemylim, tak Zilina je ako jedine mesto na Slovensku, ktore nie je zadlzene.
Les napísal:Ja som hlasoval za Bugara. On jediny ma este stale triezve nazory a plne sa s nim stotoznujem.
Bugar bojuje jedine za tych desat percent madarov zijucich na Slovensku. Co sa tyka takejto politiky, tak je v tom dobry, mozno chce niekedy az prislis ale je dobry. Podla mojho nazoru, takyto politik zase republike skodi, pretoze uprednostnuje mensinu pred narodom.
Les napísal: To tvrdi len pán Slovenska v Ziline...
...a ja s nim plne suhlasim, ma uplnu pravdu.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

MS Franky: taras prosim ta. bugar nikdy nic take nepovedal. to iba ten Duray ...
hlasoval som za ineho. pretoze ja podporujem toho politika kt. robi reformy. myslim ale normalne reformy a nie tie ficove pucoviny.
takze ja by som dal hlas asi Zajacovi.
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ikovan »

Les ty si vravel ze zijes v USA ?

Ak hej tak ta chapem, pravdepodobne si sa stotoznil aj s americkou politikou a pritom je jedno kto je u vas prezident ... aj tak len expandujete, bombardujete, okupujete a kradnete...

S toho vyplyva aj tvoj hlas pre Bugara aj im je vlastne brat si cudzie..

(ale bohuzial je to tvoj nazor)
Tolko len moja reakcia na tvoj nazor
ado
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ado »

Co uz, vsetci su ci uz vacsie, alebo mensie spiny! Ale s jednym je aspon sranda - Slota... :lol:
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

Bugar, to je polityk ktory ma rozum. A slota... Uznavam ho ako primatora mesta ZILINA a ako dokazal vybudovat to mesto...Klobuk dole, ale inac je to curamedan
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

co sa tyka politikov by som to rozdelil do 2 kategorii

politici humoristi - Slota
a politici: ,moj vyber is Dzurinda a Bugar.
Les
King
King

q-parser napísal: Musim sa priklonit k nazoru MS Frankyho. Dost mi vadi, ze mame madarov v parlamente. Neviem o ziadnom pripade, ze by narodnostna mensina mala vlastnu stranu v parlamente. Podla mna je dost smutne ze SMK je tretia najsilnejsia strana na Slovensku. To je skratka vrchol. Ja nechapem kto im dava tie hlasy??? To bude asi tym, ze Madari uz maju podchytene cele juzne Slovensko!
Ziadnych Madarov v parlamente nemame. Neplet si slova. Kazda strana a jej clenovia v parlamente musia mat Slovenske statne obciantvo ! Hocikto si moze zalozit stranu, aj African so Slovenskym obciantvom ! Druha vec je, ked dosiahne 5% hlasov jeho strana, tak sa dostane do parlamentu.

P.S. na primitivne otazky neodpovedam. (pre inych)
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa q-parser »

Les napísal: Ziadnych Madarov v parlamente nemame. Neplet si slova. Kazda strana a jej clenovia v parlamente musia mat Slovenske statne obciantvo ! Hocikto si moze zalozit stranu, aj African so Slovenskym obciantvom ! Druha vec je, ked dosiahne 5% hlasov jeho strana, tak sa dostane do parlamentu.

P.S. na primitivne otazky neodpovedam. (pre inych)
Ale mame! Nejde o tom, ci maju Slovenske obcianstvo. Oni su to stale Madari, ktori maju svoje zaujmy nez sa "starat" o Slovensko. Ved spravuju aj vlatny rezort (podohospodarstvo) a ver mi ci nie, vobec sa mi nepaci, ked Madari spravuju cennu Slovensku (!) nehnutelnost.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Niccolo Machiavelli
Napísať odpoveď