Ktoreho politika oblubujete?
-
q-parser
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Musim sa priklonit k nazoru MS Frankyho. Dost mi vadi, ze mame madarov v parlamente. Neviem o ziadnom pripade, ze by narodnostna mensina mala vlastnu stranu v parlamente. Podla mna je dost smutne ze SMK je tretia najsilnejsia strana na Slovensku. To je skratka vrchol. Ja nechapem kto im dava tie hlasy??? To bude asi tym, ze Madari uz maju podchytene cele juzne Slovensko!Les napísal: To tvrdi len pán Slovenska v Ziline...
Nie to bude asi tím že každý maďar na slovensku volí SMK lebo jeho mama volí SMK jeho otec volí SMK. Preto má SMK na Slovensku tích stálich najmenej 20% - 30%. Preto by podla mňa skutočný Slovák nemal voliť SMK!q-parser napísal: Musim sa priklonit k nazoru MS Frankyho. Dost mi vadi, ze mame madarov v parlamente. Neviem o ziadnom pripade, ze by narodnostna mensina mala vlastnu stranu v parlamente. Podla mna je dost smutne ze SMK je tretia najsilnejsia strana na Slovensku. To je skratka vrchol. Ja nechapem kto im dava tie hlasy??? To bude asi tym, ze Madari uz maju podchytene cele juzne Slovensko!
-
hojko
Site Admin
Re: Ktoreho politika oblubujete?
Ineho??? Hmm, takeho nepoznamLes napísal://t0m4s3 - doplnene "ineho" v hlasovani
Hmm, to je politik ako naozaj. Nabalil sa ako riaditel v Markize a teraz robi hluposti.q-parser napísal:Ja som za Ruska.
Moze byt, dokazal spravit ako primator Ziliny azda najviac z primatorov na Slovensku. Ak sa nemylim, tak Zilina je ako jedine mesto na Slovensku, ktore nie je zadlzene.Fanta napísal:Janko Slota
Bugar bojuje jedine za tych desat percent madarov zijucich na Slovensku. Co sa tyka takejto politiky, tak je v tom dobry, mozno chce niekedy az prislis ale je dobry. Podla mojho nazoru, takyto politik zase republike skodi, pretoze uprednostnuje mensinu pred narodom.Les napísal:Ja som hlasoval za Bugara. On jediny ma este stale triezve nazory a plne sa s nim stotoznujem.
...a ja s nim plne suhlasim, ma uplnu pravdu.Les napísal: To tvrdi len pán Slovenska v Ziline...
-
mastermind
VIP
-
ikovan
Darca
Les ty si vravel ze zijes v USA ?Les napísal:Ja som hlasoval za Bugara. On jediny ma este stale triezve nazory a plne sa s nim stotoznujem.
Ak hej tak ta chapem, pravdepodobne si sa stotoznil aj s americkou politikou a pritom je jedno kto je u vas prezident ... aj tak len expandujete, bombardujete, okupujete a kradnete...
S toho vyplyva aj tvoj hlas pre Bugara aj im je vlastne brat si cudzie..
(ale bohuzial je to tvoj nazor)
Tolko len moja reakcia na tvoj nazor
Ziadnych Madarov v parlamente nemame. Neplet si slova. Kazda strana a jej clenovia v parlamente musia mat Slovenske statne obciantvo ! Hocikto si moze zalozit stranu, aj African so Slovenskym obciantvom ! Druha vec je, ked dosiahne 5% hlasov jeho strana, tak sa dostane do parlamentu.q-parser napísal: Musim sa priklonit k nazoru MS Frankyho. Dost mi vadi, ze mame madarov v parlamente. Neviem o ziadnom pripade, ze by narodnostna mensina mala vlastnu stranu v parlamente. Podla mna je dost smutne ze SMK je tretia najsilnejsia strana na Slovensku. To je skratka vrchol. Ja nechapem kto im dava tie hlasy??? To bude asi tym, ze Madari uz maju podchytene cele juzne Slovensko!
P.S. na primitivne otazky neodpovedam. (pre inych)
-
q-parser
Professional
Ale mame! Nejde o tom, ci maju Slovenske obcianstvo. Oni su to stale Madari, ktori maju svoje zaujmy nez sa "starat" o Slovensko. Ved spravuju aj vlatny rezort (podohospodarstvo) a ver mi ci nie, vobec sa mi nepaci, ked Madari spravuju cennu Slovensku (!) nehnutelnost.Les napísal: Ziadnych Madarov v parlamente nemame. Neplet si slova. Kazda strana a jej clenovia v parlamente musia mat Slovenske statne obciantvo ! Hocikto si moze zalozit stranu, aj African so Slovenskym obciantvom ! Druha vec je, ked dosiahne 5% hlasov jeho strana, tak sa dostane do parlamentu.
P.S. na primitivne otazky neodpovedam. (pre inych)