taktiez ma to totalne nudilo a v polke som to vypol co sa mi nestava..lekoklatik napísal:Čo presne sa ti na tom filme nepozdáva?
Najhorsi film
Ak myslíš Kukušku, tak s tebou nemôžem súhlasiť, pretože to je vynikajúci filmRetne napísal:Kukacka ci Kukucka sa to volalo... pozeral som to asi pred 5 rokmi s otcom... no a teraz ked sa bavime o filmoch a pride na nejaky brak, tak prirovnanie ku Kukucke musi byt..
-
Eritrea
Star
- Kontaktovať používateľa:
http://www.imdb.com/title/tt0167427/ Superstar
slo to v sobotu na markize.
:D:D akoze zase typicky film americka stredna skola..skupinkovanie , akurat ze herci mali asi 40.
:D:D a bolo to dost posahane cele..take parodia..no proste totalna blbost.
slo to v sobotu na markize.
Všetky trápne pseudoteenagerské komédie posledných rokov - hádam jediná výnimka je pre mňa Girl Next Door... Tento film spolu s prvými dvoma dielmi Prci je to jediné čo myslím, že ujde v tomto žánri...
No jednoznačne najhorší film poslednej doby je Meet the Spartans a Superhero Movie... to netuším ako na niečo také vôbec dostali rozpočet od štúdia
No jednoznačne najhorší film poslednej doby je Meet the Spartans a Superhero Movie... to netuším ako na niečo také vôbec dostali rozpočet od štúdia
-
Thrash/Death
Star
-
Mek
Addict
Najhorsie su tie "teenagerske komedie", ktorym sa vyhybam velkym oblukom.
No a medzi najhorsie filmy - ale z tych, ktore som ani nedopozeral do konca - sa zaraduju filmy:
"Masaker v texase" - toto mal byt "horor" prizivujuci sa na znamejsom horore skoro rovnakeho nazvu, ale vysla z toho brakova americka popkornova komedia
"Univerzalna upratovacka" - zacinalo sa to velmi slubne, ale postupom casu to bolo taaaak extremne nudne, ze som pri tom zaspal
(a to sa mi teda casto nestava).
To su tak dva filmy, ktorym som si spomenul na nazov. Bolo by ich viac, len kto si ma pamatat tie nazvy...
No a medzi najhorsie filmy - ale z tych, ktore som ani nedopozeral do konca - sa zaraduju filmy:
"Masaker v texase" - toto mal byt "horor" prizivujuci sa na znamejsom horore skoro rovnakeho nazvu, ale vysla z toho brakova americka popkornova komedia
"Univerzalna upratovacka" - zacinalo sa to velmi slubne, ale postupom casu to bolo taaaak extremne nudne, ze som pri tom zaspal
To su tak dva filmy, ktorym som si spomenul na nazov. Bolo by ich viac, len kto si ma pamatat tie nazvy...
neviem co mate proti house of wax.. to bol celkom okej film, zatracovany len kvoli tomu ze tam hra hiltonka. ved tam skoncila s dierou v hlave, tak co. ja som sa bavila a rozhodne som sa nenudila ako napr. pri Katakombach, ktore boli maximalne o nicom a uznavam sa ze som ich vobec dokazala dopozerat az do konca:p
No ludia u mňa jednoznačne Prepadnutie v Pacifiku..tento film je blud škoda že pre naše televízie asi jeden z najdôležitejších filmov,hlavne ked ide každé dva týždne..apropo televízie pamätáte na slovenskú VTV?Tam,hlavne posledné 2 roky vysielania,ked už mleli z posledného, išli neskutočné MEGAFILMY,ba dokonca ste mohli za ne hlasovat!! a zo seriálov ALF,a najmä pre Markízu najdôležitejší KOMISáR REX-kktina 3.stupňa
-
zuzkazuzka
VIP
Dnes mi nedá, aby som nevarovala tých z vás, ktorí zamýšľajú vyplniť si večer návštevou kina a zhliadnutím filmu Moje čučoriedkové noci.
Bohužiaľ som sa dnes na tento film zašla bez toho, aby som si najprv na neho prečítala recenzie. Bola to nuda od začiatku do konca, myšlienku film buď vôbec nemal, alebo moje vnímanie bolo príliš otupené šokom spôsobeným z toho, že som svoj voľný večer mohla stráviť teda aj oveľa lepšie....
Asi za všetko stačí konštatovanie, že som niekoľkokrát počas filmu zaspala...
Bohužiaľ som sa dnes na tento film zašla bez toho, aby som si najprv na neho prečítala recenzie. Bola to nuda od začiatku do konca, myšlienku film buď vôbec nemal, alebo moje vnímanie bolo príliš otupené šokom spôsobeným z toho, že som svoj voľný večer mohla stráviť teda aj oveľa lepšie....
Asi za všetko stačí konštatovanie, že som niekoľkokrát počas filmu zaspala...
-
seth82
Darca
-
hojko
Site Admin
Pineapple Express - na IMDB hodnotenie 7.6, cize som ocakaval vyborny film, ved komedia/kriminalka s takymto hodnotenim sa tak casto nevidi. Film bol vsak nudny od prvej minuty, odohraval sa okolo travy a hoci som sa premahal dva dni, nedokazal som ho pozriet. Prvy den som pozrel nieco okolo 22 minut, dalsi den som vydrzal len par minut a musel som to vypnut. Doporucujem vyhnut sa tomuto filmu z daleka.
-
seth82
Darca
-
seth82
Darca
Tak dnes v noci som zbytocne zabil zopar hodin dvoma hlupostami s Jasonom Stathamom. Transporter 3 a Death Race. Oba kardinalne blbosti, jedine obrovske plus je zenska predstavitelka v Transporterovi, Natalya Rudakova, ta je fakt pekna...
//jj stala, velmi sa mi paci
Jo A pozeral som to aj preto, aby som mal pravo kritizovat. Pretoze ak niekto nieco nevidel, to pravo nema...takze som si oba pekne s premahanim pozrel a teraz mozem kedykolvek plut ohen 
//jj stala, velmi sa mi paci