v akom stave totizto.. , nie je osobny odber lepsi ? ono to funguje tak, ze si objednam, dojde mail, alebo SMS, ze to uz maju a pfffm do predajne pri obchodnej
ale toto sa netyka zakladatela temy, ale mna (ak by nahodou)
tak ked ides osobne tak potom neplatis postovne (jedina vyhoda)
ale ked chces kurierom tak alza ti ruci za balik t.j. ked sa poskodi mas plne pravo to reklamovat
Chalani ja som sa tam zaregistroval... Podla mna je to moc predrazene... Neviem ako vy ale v AGEME nakupim ovela lacnejsie. Sice je pravda ze nieje taky vyber ako v ALZE. Cital som na ich stranke ze ked sa zaregistrujem ako student tak mam dealerske ceny... Pravda je vsak taka ze sa na mna vysrali asi to budem musiet riesit osobne... Lebo cena za router ktory je v ageme o 4 stovky lacnejsi ako v ALZE tak to mi pride velmi moc!!!!
ano moze ale kurier by ti mal zavolat a ked si v skole tak by ti to mal teoreticky doniet do skoly ale ked mu povies aby to doniesol domou ze je doma mama oco tak v pohode donesie domou
ja som objednaval grafiku, ramky, zdroj a napalovacku. Dokonca boli este aj taky dobry ze po objednavke mi vymenili ramky za ine [ na moju prosbu bo som sa sekol ]. Vsetko doslo vpohodicke, s kurierom som sa stretol a este tam na mieste mi to otvoril a som to skontroloval.
Filipito napísal:ano moze ale kurier by ti mal zavolat a ked si v skole tak by ti to mal teoreticky doniet do skoly ale ked mu povies aby to doniesol domou ze je doma mama oco tak v pohode donesie domou
Filipito, ako píšeš tak alza je až 18+ nie ? To ma zarazilo, ten balík môže prevziať aj človek pod 18 ? Pretože ak viem tak sa podpisuje prevzatie..
LOL, co trepete ? JA mam 16, a ked sme objednavali z alzy, tak to objednala mama a ja som to prevzal ako 15 rocny. Jedine co ti staci je obciansky preukaz, ...