vymena procaku v ntb
vymena procaku v ntb
taka otazocka, da sa vymenit procesor v notebooku?
ak tu taka tema uz je ospravedlnujem sa...
ak tu taka tema uz je ospravedlnujem sa...
AMD Sempron64 3400+ mam v notebooku, za ake by sa to dalo zmenit? alebo de zistim ake podporuje doskaob3l1x napísal:ano da ...
ale procesory do NB sa nedaju len tak menit ...
ak chces vymenit procesor v NB musis davat pozor ci doska podporuje dany proc ...
a este procesory do NB su pomerne drahe ....
-
Lyson2580q
Zablokovaný
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
pozri sa este raz co presne si napisal a potom sa zamysli na notebooku akoze vymenil procak AMD za procak INTEL ? no akoze do pc sa vyznam pomerne dost slusne ale tak toto je mi fakt ze zazrakLyson2580q napísal:Stiahni si Everest a tam to sfot a posli.
K teme:Da sa vymenit, moj kamarat menil procak z AMD neviem jaky presne na Intel 2-jadrovy.
Prispevok cislo: 500![]()
Takze sa musis popozerat po niektorom z tychto procesorov: CPU pre socket S1M@jo napísal:toto?
Ono by mu mozno ani to sasi neostaloINDIGOcorp. napísal:pozri sa este raz co presne si napisal a potom sa zamysli na notebooku akoze vymenil procak AMD za procak INTEL ? no akoze do pc sa vyznam pomerne dost slusne ale tak toto je mi fakt ze zazrak, to by musel zmenit dosku tj ostal by mu len displej a sasi
, to sa prakticky neda
vy si nemyslite ze sa na NB daju menit procaky len tak ze vymenis obycajny za nejaky 2jadrovy ...
vacsinou sa da vymenit len tak ze celeron m1,3 za celeron m 1,5 ...
ale proste tam sa nedaju robit nejake extremne vymeny ...
a tie procesory su dost drahe ...
a este ani potom ako kupis nie je iste ze ti bude fungovat ...
rozobrat NB nie je sranda ak nevies co a ako raz dva polames kryty ...
odtrhnes nejaky kablik co je z displaya ...
poskodis disk znicis pamate ...
ked nevies ako sa to robi zbytocne na to pozeras ...
procaky ako som naposledy pozeral ceny boli okolo 10k vyssie ... a to boli len pentium M a centrina do 2GHz ...
procaky ako som naposledy pozeral ceny boli okolo 10k vyssie ... a to boli len pentium M a centrina do 2GHz ...
-
Lyson2580q
Zablokovaný
No tak videl som to na vlastne oci jeden den mal v pc procak AMD a na druhy den ked som do neho prisiel mal v pc Intel 2 jadrovy.Nemenil to on ale jeho znamy ktory sa do toho rozumie a nebavili sme sa o tom, ze co este vymenil.Ja sa do nb nerozumiem, ale ked hovoris, ze musel vymenit dosku tak ju asi vymenil ked ma iny procak.INDIGOcorp. napísal:pozri sa este raz co presne si napisal a potom sa zamysli na notebooku akoze vymenil procak AMD za procak INTEL ? no akoze do pc sa vyznam pomerne dost slusne ale tak toto je mi fakt ze zazrak, to by musel zmenit dosku tj ostal by mu len displej a sasi
, to sa prakticky neda
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
neboli to 2 rozdielne notebooky ?Lyson2580q napísal:No tak videl som to na vlastne oci jeden den mal v pc procak AMD a na druhy den ked som do neho prisiel mal v pc Intel 2 jadrovy.Nemenil to on ale jeho znamy ktory sa do toho rozumie a nebavili sme sa o tom, ze co este vymenil.Ja sa do nb nerozumiem, ale ked hovoris, ze musel vymenit dosku tak ju asi vymenil ked ma iny procak.
-
Lyson2580q
Zablokovaný
Hej, najskor, ze mas pravdu, ze to nebude len jednoducho zalezitost socketu. Tiez som nad tym premyslal, rozne cpu, rozne napatie, rozne vyzarovanie tepla a tym spojene nedostatocne chladenie... A mas pravdu, na notebooku som nikdy nemenil cpu.ob3l1x napísal:vy si nemyslite ze sa na NB daju menit procaky len tak ze vymenis obycajny za nejaky 2jadrovy ...
Nikto netvrdi, ze si kkt, ale pochop, ze toto je nemozne.Lyson2580q napísal:No to urcite nie.Nie som taky kkt zeby som nevedel co menil
-
Lyson2580q
Zablokovaný
Vtedy si asi nebol pri sebeLyson2580q napísal:No to urcite nie.Nie som taky kkt zeby som nevedel co menil
Aj tak neviem naco to chcete vymenit ked zo srotu uz high-end nespravis a aj keby to bolo ako tak mozne, tak za tu istu cenu uz kupis lepsi notebook, ...
a AMD za INTEL nevymenis, ak hej tak ja zjem chladic z grafiky.
-
Lyson2580q
Zablokovaný
Len sa nezadus ked ho budes jestDejmiJohn napísal:Vtedy si asi nebol pri sebe![]()
Aj tak neviem naco to chcete vymenit ked zo srotu uz high-end nespravis a aj keby to bolo ako tak mozne, tak za tu istu cenu uz kupis lepsi notebook, ...
a AMD za INTEL nevymenis, ak hej tak ja zjem chladic z grafiky.
Ani v deskope nevymenis cpu amd za intel bez vymeny dosky. Ide o to, aby si to pochopil. Niekde na ceste od tvojho kamarata k tebe nastal asi vypadok signalu alebo ta kamos taha za nos.Lyson2580q napísal:Len sa nezadus ked ho budes jestNechaj to plavat nech to je ako chce mna aj tak nb nezaujima ja preferujem klasiku=pc
A v pc vymenis hoci co
No to ja neviem, je to predsa tvoj kamarat, snad nie imaginarny.Lyson2580q napísal:No dobre ked to je tak tak potom vymenil aj dosku nie?