Pozri jeden post nad tvojimevee napísal:cawte.pls mozte mi poradit...uz som fakt zufaly!!teraz som si isiel znova nainstalovat hru a ked mi vyhodilo tabulku ze lincencie bla bla bla..no proste som dl ano a mala sa spustit instalacia ale namiesto toho my vyhodilo tabulku ze nemam nainastalovane directx 9.0c alebo vyssiu..tak som si ju tshol uplne najnovsi a nic stiahol som si snad vsetky verzie ale stale mi to vypisuje..pls poradte co mam urobit![]()
![]()
![]()
Need for speed Most Wanted
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
aj ja som nedavno nainstaloval MW... a ked som to hral pred rokom bolo to fajn pamatam ze som nemal problemy s nejakym sekanim a hral som nie na najvyssich ale urcite vacsich detailoch ako teraz..... hram to na 800x600 a upravene detaily na 1/3 ...a aj tak mi to seka.... co by tam mohlo pomoct?...
zostava 3200+athlon 128Mb geforce 6600 512 ram ....... len mi nepovedzte ze to je slabe na MW ked pred rokom mi to slahalo poriadne...
zostava 3200+athlon 128Mb geforce 6600 512 ram ....... len mi nepovedzte ze to je slabe na MW ked pred rokom mi to slahalo poriadne...
no vies pred rokom bolo pred rokom a suciastky stracaju svoju vykonost jak procesor aj ostatne veci..proste bude to slabsie a slabsie...wolodo napísal:aj ja som nedavno nainstaloval MW... a ked som to hral pred rokom bolo to fajn pamatam ze som nemal problemy s nejakym sekanim a hral som nie na najvyssich ale urcite vacsich detailoch ako teraz..... hram to na 800x600 a upravene detaily na 1/3 ...a aj tak mi to seka.... co by tam mohlo pomoct?...
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
aj popri tom ze ked mas stale ten isty PC a stale tu istu hru tak hra pojde rokmi slabsie a slabsie ? vies co pises ? netrepevee napísal:no vies pred rokom bolo pred rokom a suciastky stracaju svoju vykonost jak procesor aj ostatne veci..proste bude to slabsie a slabsie...
BTW wolodo sa ani necudujem... ramku mas slabu dokonca aj na MW
To je podla mna subjektivne. Napriklad ja ked som mal prvy pocitac, tak som neiktore hry hraval na urcitych detailoch a sekali mi, len ja som to akosi nevnimal. Casom som potom zistil, ze hry mozu byt plynulejsuie a ked som znovu nahral hru co som kedysi hraval, tak som ju musel mat na nizsich detailoch.wolodo napísal:aj ja som nedavno nainstaloval MW... a ked som to hral pred rokom bolo to fajn pamatam ze som nemal problemy s nejakym sekanim a hral som nie na najvyssich ale urcite vacsich detailoch ako teraz..... hram to na 800x600 a upravene detaily na 1/3 ...a aj tak mi to seka.... co by tam mohlo pomoct?...
No a mozno to budu aj ovladace ku grafickej, pripadne si daj podrobnejsie nastavenia a zniz pocet objektov na obrazovke, tym odlahcis RAM.
kukni sem http://needforspeed.sk/download.php?id=98 a najdi tam program Resolution Changer
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
Tak ja mam s kamosom presne ten isty problem ci ja alebo on vytvori nenajde nas a mame rovnake nfs aj hamachi akurat systemy odlysne ale to by nemalo vadit poradte niekto co s tym plsShwollo napísal:mám jeden problém. Chcem hrat MW cez hamachi. Ale keď jeden vytvorí hru tak druhému ju nenájde a naopak. Máme rovnakú verziu hry aj najnovšie hamachi. Neviete, v čom môže byž problém?
//autoeditácia príspevku ( 23 Jul 2009, 15:26 )
Prosim Vas nevie my niekto pomoct ako hrat nfs most wanted cez lan?? ale cez internet
Lebo s kamosom sme urobily vsetko mozne aj nas naslo v hre ale ked sme sa pripajaly nikdy nas nepripojilo a postupovaly sme takto
Ako prve sme daly patch potom crack s patchu sme prepisaly subor s nazvom server otvorily sme ho v bloku a vymazaly stamat vsetky ip potom sme si daly hamachi strsiu veriu lebo vraj je lepsia vyply sme branu firewall potom jeden vytvoril hru a ked druhy dal Lan hned naslo meno toho druheho ale ked som dal pripojit tak pripajalo vzdy aj 2minuty a nakoniec nic z toho neviie niekto pomoct kde asi este robime chybu???? ak ano odpiste prosiiim
dakujem.