tak akoze chuapi akcoska sa nekona, uploaduje to biednych 120kB/s takze to nema vobec ziadny zmysel - to budem giga uploadovat niekolko hodin. Zial musite postahovat sami z torrentov alebo si jednoducho pockat.
Ludia prosim vas dajte sem jeden link ktory fakt funguje,lebo som s toho mimo.Niekto pise ze to funguje a iny ze je to fake.Akosi stracam nit.Za pochopenie dakujem.
mam jeden trik: pockate si kym to nejaky kamos stiahne alebo inym sposobom zozenie vysku sa to ci mu to ide, potom vam to pozicia a vy si to napalite, dobri trik?
fantomazzz napísal:mam jeden trik: pockate si kym to nejaky kamos stiahne alebo inym sposobom zozenie vysku sa to ci mu to ide, potom vam to pozicia a vy si to napalite, dobri trik?
ja som dal prednost pomalsiemu torrentu a uz mam 73% (2935/4013MB) no a vecer si uz zahram teda ide mi to á40-50Kb/s (premna MAX ) uz to taha 21h a este 7h zostava....
kyle napísal:ja som dal prednost pomalsiemu torrentu a uz mam 73% (2935/4013MB) no a vecer si uz zahram teda ide mi to á40-50Kb/s (premna MAX ) uz to taha 21h a este 7h zostava....
"ja som dal prednost pomalsiemu torrentu a uz mam 73% (2935/4013MB) no a vecer si uz zahram teda ide mi to á40-50Kb/s (premna MAX Smile ) uz to taha 21h a este 7h zostava....
A zajtra budem napalovat hru kamosom Smile"
Pocuj nemohol by si mi pls poslat ten torrent na mail, alebo ho sem vyhodit?? thanx
insane napísal:"ja som dal prednost pomalsiemu torrentu a uz mam 73% (2935/4013MB) no a vecer si uz zahram teda ide mi to á40-50Kb/s (premna MAX Smile ) uz to taha 21h a este 7h zostava....
A zajtra budem napalovat hru kamosom Smile"
Pocuj nemohol by si mi pls poslat ten torrent na mail, alebo ho sem vyhodit?? thanx
treba sa tam regnut ale to bi malo ist v pohode torrent ti poslat nemozem aj keby som ti to poslal tak bi si to nezacal stahovat bo nejake pi*ov*** sa ukladaju do Cookies a tak dalej ved chod na ten web a regni sa tam...