Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
twardykamen
Medium Professional
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
The X-Files: I Want to Believe
neviem, ci to z vas este nikto nevidel, alebo sa to fakt nikomu nepacilo.. v tom pripade budem vynimka... odporucam pozriet si tento film fanusikom mysterioznych filmov (serialov)... atmosfera je dobra, akurat celkom dost casto, ked to byva napinave tak to je seknute do kludneho deja...
ale inak ziadna nuda... a musim uznat, ze Fox Mulder a Dana Scully su ako za starych casov Akta X... vobec sa nezmenili..
7.5/10
neviem, ci to z vas este nikto nevidel, alebo sa to fakt nikomu nepacilo.. v tom pripade budem vynimka... odporucam pozriet si tento film fanusikom mysterioznych filmov (serialov)... atmosfera je dobra, akurat celkom dost casto, ked to byva napinave tak to je seknute do kludneho deja...
ale inak ziadna nuda... a musim uznat, ze Fox Mulder a Dana Scully su ako za starych casov Akta X... vobec sa nezmenili..
7.5/10
-
pryja
Darca
No tak to som normalne zvedava, ale podla toho, co pises, tak pre tu srandu si to pozriem. Kedze som svojho casu zrala X-Files viac ako VianoceŠu-Do napísal:The X-Files: I Want to Believe
ale inak ziadna nuda... a musim uznat, ze Fox Mulder a Dana Scully su ako za starych casov Akta X... vobec sa nezmenili..![]()
7.5/10
-
twardykamen
Medium Professional
Uhol pohladu - stoji za zmienku 

//autoeditácia príspevku ( 02 Sep 2008, 22:25 )
never back down - zeby to bol az taky luxus, co ja viem... malo (or ziadne?) nepredpokladatelnych zvratov
vpohode vecerne pozeranie, 7/10
na tomto filme sa mi podarilo zaspat v jednom prazskom kineevee napísal:Tak pre mna je to jednoznacne film 21-oko bere.Vynikajuci film ktori som vcera videl a ten koniec no parada
//autoeditácia príspevku ( 02 Sep 2008, 22:25 )
never back down - zeby to bol az taky luxus, co ja viem... malo (or ziadne?) nepredpokladatelnych zvratov
vpohode vecerne pozeranie, 7/10
skuste dat este nejake tipy na nejake (najlepsie) novsie filmy, ktore sa oplati pozriet (hlavne neromanticke, historicke tiez moc nemusim)... idealne nieco z mafianskych kuloarov, prip. ine akcne s pointou
[ respektive dajte tipy na nejake novsie filmy, ktore vas zaujali
... bez ohladu na zaner, nieco si uz vyberiem ]
[ respektive dajte tipy na nejake novsie filmy, ktore vas zaujali
dik za tip, ale taketo veci nemusim, vadi mi co i len naznak sci-fi
neviem, ci som to tu uz spominal, ale prave som si spomenul na film, na ktory som bol v kine este v case jeho premiery a stal za to, neporovnatelne lepsie s constantine (kt. som prave dopozeral... absolutne ma to nezaujalo) - The omen (Satan prichadza)
je to perfektny film, nie je to horror v pravom slova zmysle, resp. nie je to typicky americky horror... pravdepodobne remake povodneho The omen (Prichadza satan!) - tento som vsak nevidel
neviem, ci som to tu uz spominal, ale prave som si spomenul na film, na ktory som bol v kine este v case jeho premiery a stal za to, neporovnatelne lepsie s constantine (kt. som prave dopozeral... absolutne ma to nezaujalo) - The omen (Satan prichadza)
je to perfektny film, nie je to horror v pravom slova zmysle, resp. nie je to typicky americky horror... pravdepodobne remake povodneho The omen (Prichadza satan!) - tento som vsak nevidel
-
lekoklatik
VIP
Felon
Felon
Jeden stých novších filmov hodnotím 8/10.
Trailer
No Country for Old Men
vynikajúci filmik 8.5/10
In Bruges
tiež výborné 8/10
Jeden stých novších filmov hodnotím 8/10.
Trailer
Kód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=Sr0zDhqfOVovynikajúci filmik 8.5/10
In Bruges
tiež výborné 8/10
vcera som pozeral vratne lahve a horem padem, nudil som sa pri oboch
dnes som pozeral gone, baby, gone, superbad a o zivot... superbad - klasicka americka tinedzerska komedia, o zivot - totalny prepadak, necudujem sa, ze to ma na csfd 30%... gone, baby, gone z tychto piatich filmov jednoznacne najlepsi
dnes som pozeral gone, baby, gone, superbad a o zivot... superbad - klasicka americka tinedzerska komedia, o zivot - totalny prepadak, necudujem sa, ze to ma na csfd 30%... gone, baby, gone z tychto piatich filmov jednoznacne najlepsi
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
mne sa pacil tobruk celkomsmejo napísal:vcera som pozeral vratne lahve a horem padem, nudil som sa pri oboch