Za pomoc by som naozaj bol vdační...
CPU na 100%...neviem preco...
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
CPU na 100%...neviem preco...
caute hojkári..mám takí problém ze uz mám Vistu okolo 3 mesiace na kompe a zrazu sa procák začal chovať velmi divne.Vždy pri zapnutí ukazuje ze je na 100%...potom trosku nechám, aby sa programi spustili anic..vzdy ukazuje 100%...Potom som sa pozrel na správcu úloh kde by bol problém ale neviem akí program zatazuje tak velmi...moj procák je trosku starsi:Amd Sempron Processor 2800 plus 1,60GHz..ale také nieco sa este pred tým nestalo
ramku mam 768MB pridávam aj obrázok...
-
Duffiii
Star
no ja som to mal to iste tiez som mal 10percent a nevedel som preco hlavne tych 96percent by bralo necinne subory tak som to vyriesil tym ze ze som pouzival programy na odinstalovanie co vycisti uplne vsetko tak som par veco odinstaloval a bolo v pohode a este ak som aj dobre vidle ze mas fizicku pamet 18mb je to vobec mozne (prepacte ze som nepisal ciaraky )
-
pOw3r
Light Expert
no pozri si proces audiodg.exe "Windows Audio Device Graph Isolation" ... bere ti to 89 % ... ked pripocitam dalse procesy tak je to 100% ... pozri si tento link http://blogs.msdn.com/larryosterman/arc ... g-exe.aspx ... vsimni si na svojich screenoch tu ikonku "a" v tray icon ... skus to vypnut alebo nastavit ... alebo skus naistalovat ovladac od zvukovej karty ak este nemas ...
-
nejakymarko
Addict
nechcem zakladat novu temu, kedze mam podobny problem.
Ja mam 100% cpu hned pri starte systemu (win xp sp3) ale potom sa to troska znormalizuje, ale akonahle zapnem inu aplikaciu (okrem opery) tak okamzite vybehne cpu opat na 100% a tuto hodnotu si drzi
Skusal som ccleaner, SaD a nic. Zacalo to robit dnes po instalacii Office 2007 alebo daemon tools. Oba programy som pouzival aj pred tym a taketo problemy som nikdy nemal
Ja mam 100% cpu hned pri starte systemu (win xp sp3) ale potom sa to troska znormalizuje, ale akonahle zapnem inu aplikaciu (okrem opery) tak okamzite vybehne cpu opat na 100% a tuto hodnotu si drzi
Skusal som ccleaner, SaD a nic. Zacalo to robit dnes po instalacii Office 2007 alebo daemon tools. Oba programy som pouzival aj pred tym a taketo problemy som nikdy nemal