tema o prehliadacoch tu uz je - chrome je este v plienkach, bude to chciet cas kym vychytaju vsetky muchy a nechapem preco si dal porovnanie jedine s firefoxom....
Pre toto fórum je asi dôležitejšie, koľko ľudí zo Slovenska a Čiech používa Firefox (a to je o dosť viac ako tých 15%), každopádne určite by som tú anketovú otázku postavil inak.
// chrono: Vyzerá to tak, že sem chodí veľa fanúšikov Opery. Na inej stránke, čo som pozeral ja mal Firefox tiež okolo 40%, ale približne rovnako mal aj InternetExplorer a Opera mala o dosť menej ako tu.
chrono: Len taky maly offtopic na zakladne awstats, potom neskor pozriem Google Analytics. Takze awstats:
Firefox 46.5 %
Opera 26.3 %
MS Internet Explorer 21 %
Neznámy 4.4 %
Safari 0.7 %
Mozilla 0.7 %
Tato tema je imho zbytocna. Tazko porovnavat nieco, co je este len Beta oproti niecomu co je vydane oficialne. Napriklad ja som uz nasiel asi 2 bugy na Chrome.
chrono napísal:Pre toto fórum je asi dôležitejšie, koľko ľudí zo Slovenska a Čiech používa Firefox (a to je o dosť viac ako tých 15%), každopádne určite by som tú anketovú otázku postavil inak.
// chrono: Vyzerá to tak, že sem chodí veľa fanúšikov Opery. Na inej stránke, čo som pozeral ja mal Firefox tiež okolo 40%, ale približne rovnako mal aj InternetExplorer a Opera mala o dosť menej ako tu.
Opera má na Slovensku a celkove v Európe oveľa vyšší podiel ako svetový priemer 2%.
Opera je na Slovensku a v niektorých iných európskych krajinách veľmi významný hráč. O tých číslach - Opera má určite viac používateľov medzi skúsenejšími ľudmi ako medzi BFU. To preto tu je skoro každý FF a veľmi veľa Operákov.