robbiee napísal:Zdravim
neviete plz niekto jak nastavit, aby sa mi normalne zobrazovali ikony?
Je to dost neprijemne (hlavne pri xstatus iconach) - takto to vyzera:
potrebujem zmenit otvaranie GMAILu z IE (neviem preco sa mi to zmenilo) na OPERU (tak ako som to mal stale).
OPERA je predvoleny prehliadac a aj tak to nejde
any advice?
mirandu som surovo skopiroval na notebook z velkeho PC, ze reku pojde ok ale
1) blbo mi zobrazuje diakritiku ked niekto pise z qipu - z inych klientov vpohodke - neviete ako to napravit?
2) vzdy ked mi niekto zacne pisat spravu tak mi to tak windowsacky pipne - ako keby som sa dostal na koniec riadku a netusim ako to vypnut, kedze ten zvuk v nastaveniach zadefinovany nieje a na velkom PC mi to nerobilo
0123456a: Ukazuje to zrejme uzivatelom QIP (standardne pri mode FFA (Free for All)) alebo tiez v Mirande pokial si citas x-status. Neviem ci s tym pojde nieco spravit, pretoze to asi neoklames. Jednoducho tvoj klient posle poziadavku na zistenie statusu, ten x-status odosle druha strana spat a tym padom vie, ze si ten status zistujes.
Chcel by som sa opytat ci existuje nejaky plugin, ktory by mi v novej mirande dokazal nahradit namiesto casu odoslania spravy meno. Cas je pre mna nepodstatny a ak niekomu nieco preposielam tak je v tom dost chaos.
...doteraz som mal qip ale presiel som na tento zazrak, moj problem je v tom ze ani za kkt neviem prist na to kde nastavit to, aby sa sprava odoslala stlacenim klavesy enter, predpokladam ze sa to da, mozno nejakym pulginom alebo to je niekde v nastaveniach len to akosi najst neviem tak pls poradte bo prejst s myskou na tlacitko odoslat je dost namahave
....Pouzivam jeden pack mirandy, jedina chyba ktoru som teraz zistil je nezobrazovanie rozsireneho stavu ostatnym. teda ja si zmenim ikonu aj status na nejaky co chcem ale nevidi ho nikto...
..nevie niekto poradit? vdaka
hajtracik napísal:....Pouzivam jeden pack mirandy, jedina chyba ktoru som teraz zistil je nezobrazovanie rozsireneho stavu ostatnym. teda ja si zmenim ikonu aj status na nejaky co chcem ale nevidi ho nikto...
..nevie niekto poradit? vdaka
Mne na to tusim pomohol najnovsi plugin pre icq, oni to totiz stale trochu menia, tak treba pravidelne aktualizovat aby vsetko islo ako ma
Odtialto si stiahni unicode alebo ansi verziu (podla toho aku mas - to zistis niekde v nastaveniach) vo formate zip, to rozbal, chod medzi pluginy a skopiruj si odtial icq.dll Mozes si prehodit aj exe a ostatne spolocne pluginy, ale predtym je dobre si to vsetko zalohovat, lebo obcas to robi problemy
//autoeditácia príspevku ( 21 Oct 2008, 10:23 )
..hm stiahol som si unicode, to som potreboval ale aj tak mi to nejde.
nemate niekto v pc miranda pack ktory pouzivate ? mohli by ste ho niekto niekde upnut. dakujem