caute.
mam dosku VIA P4V88 , a mam tam Ramky DDR DIMM ( 512mb ) , a prave neviem co znamena to DIMM , viem len to ze maju 184.
a ja si chcem kupit DDR1
http://www.alza.sk/SK/1gb-kit-2x512mb-ddr-d51876.htm
2gb
bude to kompatibilne? aby som zbytocne nekupoval.
lebo nikde nepisu kolko maju DDR1 pinov.
chcem si dat VISTU , budu stacit DDR1 ???
a este sa chcem opytat , ci normalne predavaju v ALZA.SK aj studentom , lebo nie som is isty nakupom u nich. pls poradte
DDR kompatibilita
1. DIMM - Dual in-line memory module, to ta nemusi trapit 
2. Ak ti doska podporuje DDR1, tak mozes len tie kupit
3. Viste moze byt jedno, ci tam mas DDR1,2,3 alebo nieco starsie, ak jej tam mas dost
4. V alze maju pre studentov zlavu, ale nie je to nic moc
5. Ak si chces kupit 2GB, tak si kup radsej 2x1GB kit. Je tu vsak vzdy moznost, ze s tou starou nebudu nove spolupracovat, ale prinajhorsom predas tu 512MB ramku z pc. 2GB ti budu bohate stacit.
2. Ak ti doska podporuje DDR1, tak mozes len tie kupit
3. Viste moze byt jedno, ci tam mas DDR1,2,3 alebo nieco starsie, ak jej tam mas dost
4. V alze maju pre studentov zlavu, ale nie je to nic moc
5. Ak si chces kupit 2GB, tak si kup radsej 2x1GB kit. Je tu vsak vzdy moznost, ze s tou starou nebudu nove spolupracovat, ale prinajhorsom predas tu 512MB ramku z pc. 2GB ti budu bohate stacit.
ja mam v PC dual channel 512 mb cize 2x256mb DDR DIMM.
ja tie ramky chcem len na surfovanie po nete a raz za cas si zahrat nieco napr. CS 1.6 , a ine hry, a aby mi vista slapala na plno.
ne jak na mojej 512mb nacitavala 30 minut.
diky , tento tyzden si idem kupit 2x1 gb DDR1 400 mhz A-DATA .
dakujem za info.
ja tie ramky chcem len na surfovanie po nete a raz za cas si zahrat nieco napr. CS 1.6 , a ine hry, a aby mi vista slapala na plno.
dakujem za info.
To ti bude bohate stacit na tieto cinnosti. BTW. pozri si aj frekvenciu tvojich terajsich pamati, ak su 400 a maju aj rovnake casovanie ako tieto nove, tak je to ok. Ak su pomalsie, tak ti aj tie nove pojdu pomalsie, ale niesom si isty, ci to vobec postrehnes. To len tak okrajovo.NaP0LeOn napísal:ja mam v PC dual channel 512 mb cize 2x256mb DDR DIMM.
dakujem za info.