titulky .sub na .srt

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
j.mihi
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

titulky .sub na .srt

Príspevok od používateľa j.mihi »

Je nejaky program na konverziu sub titulkov to str? Na googli som nic nenasiel..
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

co si zadal do googla, ked ti nic nenaslo? :roll: ved je tam kopa navodov..
napr Subtitlesky to urcite zvladnu a prakticky asi kazdy podobny soft (Subtitle Workshop...) - staci otvorit titulky, dat "Ulozit ako..." a zvolis format srt... :wink:
job13bb
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa job13bb »

no jasne ze ti nic google nenasiel ked si donho zadaval convertor zo .sub do .str ....pretoze to neni .str ale .srt :wink:.... a takyto program si skus najst na www.stahuj.cz ....tam je takychto veci vela :wink:
j.mihi
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa j.mihi »

:D diki.. No uz to mam zkonvertovane, len sa teraz trapim s tm casovanim.. Uz na to pomaly prichadzam...

Hej konyk, mohol by si mi pls poradit? Mam vazny problem- stiahol som film charlie and the chocolate factory, ale ziadne z najdenych titulkov mi tam nesedia. Vacsinou zacinaju vsetky o minutu skor, ale pozor, koncia o nejakych pat minut neskor. Uz si tu o tom dakomu pisal, s nejakym FTP alebo co, ja sa v tom nevyznam. Robim cez subtitleworker, pripada mi to jednoduchsie jak subtitlesky.. Este jeden problem, ked chcem do toho zapojit to video, napise cannot render media. Je to normalne avi...
Takze, nejaka rada?
Napísať odpoveď