Zamrzanie notebooku

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
vvTF
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Zamrzanie notebooku

Príspevok od používateľa vvTF »

Nazdar. Uz asi pol roka mam mensi problem s notebookom. Nezavisle na tom co robim zamrza , proste sekne notebook na 7 sekund +- a potom pokracuje dalej. Napriklad pri hrani hry , hra zamrzne , pockam par sekund a idem dalej. Programujem , zamrznem pockam par sekund idem dalej. Najhorsie je to ale pri pozerani filmu , kde mi zazitok kazi tak 6-7 sekov za jeden film (a to dokaze celkom slusne zdvihnut adrenalin) Notebook som kompletne naformatoval a nahodil znovu. Takze sofwarovu chybu som vylucil. Disk mam rozdeleny na 4 particie , 3 win a 1 pre Linux . Ale to myslim nema stym nic spolocne. Z tohto zlocinu som zacal podozrievat ramky.

(3 rocny notebook , ASUS a6km)

Nevie niekto aky zloduch by mohol stat za tymto problemom ?
job13bb
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa job13bb »

no ako si uz sam poznamenal....bude to v ramkach....aspon ja si myslim :? ..ak mas ten notebook este v zaruke choj ho reklamovat a ak nie tak ho daj do nejakeho servisu. :)
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

Zaruka uz asi nebude [ 3 rocny notebook ], jedine keby ma dotycny rozsirenu zaruku co asi nema, ... ostava servis
vvTF
Expert
Expert

Príspevok od používateľa vvTF »

Dnes po 150 rokoch sa zda ze som to asi fixol. Pozrel som spravcu systemu a vsimol som si , ze som nemal nainstalovane jedny ovladace na nejake rozhranie . Tak som vopchal CD a nainstaloval to . Zatial sa seknutie neobjavilo (4 hodiny prevadzky). Par dni pockam a ak nic nezamrzne otvaram sampanske.
Napísať odpoveď