Fotografie nového Boeingu 787 Dreamliner
Fotografie nového Boeingu 787 Dreamliner
Caute, tak tu je zopár pekných fotiek vysnívaného lietadla spoločnosti Boeing - 787 Dreamliner
http://cheapsky.info/2008/09/10/boeing- ... otografie/
http://cheapsky.info/2008/09/10/boeing- ... otografie/
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
GothaR: Boeing 747 vo verziach 400 a 747-8 je myslim dostatocnou konkurenciou
Boeing zastava na rozdiel od Airbusu nazor, ze buducnost nepatri tzv. Hub-to-spoke systemu, kedy medzi velkymi letiskami lietaju obrovske lietadla ako A380 a z tychto letisk lietaju potom male lietadla na ine letiska a v podstate zbieraju pasazierov, ale ze patri vacsiemu poctu point-to-point letov mensimi lietadlami ako je 787.
Boeing zastava na rozdiel od Airbusu nazor, ze buducnost nepatri tzv. Hub-to-spoke systemu, kedy medzi velkymi letiskami lietaju obrovske lietadla ako A380 a z tychto letisk lietaju potom male lietadla na ine letiska a v podstate zbieraju pasazierov, ale ze patri vacsiemu poctu point-to-point letov mensimi lietadlami ako je 787.
To mas odkial? Ja som nasiel cenu medzi 150-200 milionmi dolarov...Shark NX napísal:Jedna okolo 1miliardy dolarov
Fabo: to je mozne, ale velkokapacitne lietadla su vhodne pre urcitu cast trhu, 747 je sice slusnou konkurenciou, ale uz dlhsie cakam na odpoved Boeingu na A380, no ked mas pravdu, tak cakat nemusim
-
Fabo
Hardcore addict
Shark: dobre ze si updatoval, bo ti to nesedi ani s tym LOTom (tam to +- sedi ale nie v dolaroch ale v zlotych) 
Schyzo: Myslim ze ked si ich objednas tak 100 tak zlavu dostanes aj 20% bez problemu
PS: Keby si sa rozhodol ze beries, robia aj poradenstvo
(http://www.boeing.com/commercial/startup/index.html)
Schyzo: Myslim ze ked si ich objednas tak 100 tak zlavu dostanes aj 20% bez problemu
PS: Keby si sa rozhodol ze beries, robia aj poradenstvo
-
Shark NX
Addict
Pardon ... sekol som sa. LOT ako jediny nadalej pracuje s dolarmi a to ma zmiatlo.
Len mohli to inac naplanovat resp. neslubovat hory doly.
Napr. LOT kvoli tomu ze mu dreamlinery este nedosli ma prenajate lietadla co je dost draha zalezitost. A podla vsetkeho ani na koniec prenajmu nestihnu dojst tie Dreamlinery. Cize straty su tam obrovske.
Len mohli to inac naplanovat resp. neslubovat hory doly.
Napr. LOT kvoli tomu ze mu dreamlinery este nedosli ma prenajate lietadla co je dost draha zalezitost. A podla vsetkeho ani na koniec prenajmu nestihnu dojst tie Dreamlinery. Cize straty su tam obrovske.
Trosku mi objasni aky problem je to vyrabat? Nepochopil som, preco to Polske Aerolinky este nemaju, ked si zato pravdepodobne zapltili.Shark NX napísal:Problem je to vyrabat ... LOT Polish Airlines ma objednanych 16ks v hodnote 8miliard złotych ... malo to tu byt na zimu 2007.
A este ani teraz sa nevie kedy budu hotove ... a Aerolinky na tom dost tratia.