Cawte, potreboval by som zistit ci to zname podanie Andyho Rodicka do antuky bolo naozaj alebo len reklama na Powerride , na nete su rozne nazory, tak dufam tu mi pomozete
tu je video o kotre sa jedna:
podla mna je to reklama ........z 3 dôvodov a to : 1. na konci bola ukažka na nejaky vyrobok 2. loptička by takto nestrelila alebo by sa tak nerozpučila nerozbila alebo ako to nazvať keby teda nebolo niečo vnej alebo predtym nejako poškodena
3. si to myslim
lebo ja osm pocul ze to bolo niekde v Rime, a Powerride mu bol sponzor a toto vyuzil na sovju reklamu, a ze ta antuka bola vlhka, no ja neviem, preto sa vas pytam
lenze ta lopticka nebol rozpucena, ale zaryta v kurte...keby sa aj bola rozpucila, tak by pri tej rychlosti urcite odletela pekne daleko...
podla mna je to dost blbost aby sa to takto zarylo, pokial tam nebola antuka s tvrdostou blata (o com dost pochybujem)
Reklama, nereklama, ja som nasiel aj dlhsie videa, takze sa priklanam k tomu, ze sa to skutocne stalo. A keby sa niekomu chcelo a par minut by pogooglil, tak by urcite nasiel aj nejaky clanok na nete o tom.