Takže mám takýto problém. Dostal som sa až k tej tajnej základi čo je po Water Hazard. Normálne prejdem tou kontrolou, potom ma vedie za profesorom a dačo kecá o teleportoch. No a keď príde výťach, nič sa potom nedeje.... ai disable mám 0 aj v cfg súbore takže tím to nebude.
A tu je výpis.
Spawn Server d1_eli_01
Begin loading faces (loads materials)
End loading faces (loads materials)
Loading game from //MOD/SAVE/d1_eli_01.HL1...
execing skill.cfg
Game started
SteamWaitForResources() failed:
Initializing renderer...
Missing caption for 'k_lab.typing_short_random'
] ai_disable 0
] ai_disable 0
Missing caption for 'concrete.bulletimpact'
Missing caption for 'solidmetal.bulletimpact'
HL2 problém
-
fikus-kukis
Guru wannabe
S týmto bugom som mal aj ja neraz problém (a nielen ja). Musíš ísť zároveň a v blízkosti Judith, potom zastať pri nej v blízkosti výťahu a pokúsiť sa spraviť prvý krok smerom k výťahu s tým, že bude Ťa nasledovať. Ak nie (to tu popisuješ ako problém), tak nahraj hru a choď s ňou opäť od tej pretlakovej komory. Skúšaj, nedaj sa odradiť - ja som to prešiel takýmto spôsobom (no nie vždy na prvýkrat).
Tento problém sa Ti mohol prihodiť aj s Alyx pár sekúnd, ako sa poď ňou preberieš z omráčenia ešte blízko začiatku hry.
Tento problém sa Ti mohol prihodiť aj s Alyx pár sekúnd, ako sa poď ňou preberieš z omráčenia ešte blízko začiatku hry.
Tak som pozrel WinCheater a F6 - F9.. no a funguje
. Skúšal som aj toto a nejak sa mi nedarilo to načasovať.... ale zase budem blbo spať po tých zombii čo tu je 
//autoeditácia príspevku ( 13 Sep 2008, 11:28 )
Tak a zase probléem
Could not acquire necessary game files because the connection to Steam server was lost.
Inak neni to origoš a púšťa sa to cez Provision spúšťač...
//autoeditácia príspevku ( 13 Sep 2008, 11:28 )
Tak a zase probléem
Could not acquire necessary game files because the connection to Steam server was lost.
Inak neni to origoš a púšťa sa to cez Provision spúšťač...