Hej hej hej, pockajte, nezacinajte uz vytvarat tymi.
Zatial to nechajte tak, ja musim nieco premysliet, napisem este niekomu, lebo sam to asi nezvladnem.
Coskoro sa dozviete
lekoklatik napísal:Ja len napíšem že freeztime 10 sa mi zdá zbytočne veľa. Ja osobne som furt nažhavený do ďalšieho kola (hlavne keď som bol dead) a 10 sec by ma zabilo
Vieš načo je 10 sec freeze ? Aby sa team mohol dohodnúť na ďalšiu akciiu
ach jaj..dnes po dlhom dni reku že idem si zahrať cs tak idem teda na hojko server..pripojim sa..potesil som sa, pozeram ze 6vs6 de_nuke...juj to bude hra..nepresli ani dve minuty a rtv vyhral nas oblubeny fy_iceworld....a z 6vs6 bolo 3vs3 a nakoniec som sa odpojil aj ja..boze to su magori
Opak jj mas pravdu, magorizmus, maximalne debilny ludia....neviem sa k tomu inac vyjadrit. A stale sa vyjadria, ze "jej bude sranda" a daju pool day
By som to trestal banom kto nominuje poolday a ine sracky ako aim b0no atd....
Čo takto vyhodiť tieto malé mapky úplne. Proste všetky. Možno jedinú jednu čo sa dá hrať aj 5vs5 je asi snow. Ale ostatné proste preć. Nech chodia hrávať deti na iné servre. Pretože vždy keď je nás na servery málo, ľudia sa pomaličky napájajú takže malé mapy niesú potrebné. Ja osobne som za to vyhodiť všetky. A dokonca aj snow by som vyhodil a poprosil by som hojka aby dohodil tú mini_militiuľ čo som sem postol. A tá je aj pre 12 ľudí.
Ja som určite za takéto opatrenie, pretože inak sa to nedá.
Sme v hre, hráme dust, je nás tam asi 14 a nominujem mapy inferno, nuke, aztec a vidím zrazu niekto nominuje b0n0, pool_day. OMG Vtedy som mal chuť všetkých poslať drti.
nj mozem potvrdit...prisiel som si zahrat hral sa poolday postupne nas tam bolo cca 10-12 ..dalo sa rtv...davam nuke..ale vsetci ostatny iceworld..tak som odisiel
asi by sa to malo tak spraviť..aspoň na skúšku keď nie na stálo..dať tieto malé mapy preč, nechať napr. jednu tu minimilitiu čo sa da hrať aj vo väčšom počte a po prípade ešte dohodiť nejake väčšie mapy..neviem ake su tam teraz..veď normalni ľudia si to s radosťou zahraju
Njn, ostanu tam potom uz len take mapy, ze ked sa logneme styria, budeme sa hladat po mape 20 minut.
Neviem, co je zle na aim mapach. Tie aspon nehravaju take lamy, co campia hodinu za neakou sku**** bednou ako napr. v neakom priblblom duste.