Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Za poslednych 5 rokov!!! Krizan chytal za LM naposledy 2001/2002, ale budiz, Uram 1999/2000, Jurcina za juniorku 1999/2000, Sejna 1997/1998, Cibak 1997/1998 a Huna 2003/2004. Mam taky pocit, ze zijete len z historie, este sa divim, ze tu nepadlo meno Baca. Ci chcem alebo nie, mozno pre niekoho Mikulas v extralige stalicou je - na konci tabulky, ale nazvat ho liahnou je moc silne slovo.
Otázka názoru. Určite stade pochádza viac kvalitných hráčov ako zo Senice, Detvy, Nových Zámkov a Bardejova.
Taký istý názor ako o Mikuláši mám o Spišskej, Martine a Poprade a aj BB, ktorá dlho hrala iba I. ligu.
To máš to isté ako momentálne kanadské kluby v NHL. Je ich minimum a za posledných 18 rokov stoja za h...o a predsa si nikto nedovolí tvrdiť, ze tam nepatria. V NHL je napriek tomu cca 60% kanaďanov. V týchto 4-och podtatranských regiónoch severu Slovenska je skrytý väčší potenciál ako na celom južnom Slovensku.
Taký istý názor ako o Mikuláši mám o Spišskej, Martine a Poprade a aj BB, ktorá dlho hrala iba I. ligu.
To máš to isté ako momentálne kanadské kluby v NHL. Je ich minimum a za posledných 18 rokov stoja za h...o a predsa si nikto nedovolí tvrdiť, ze tam nepatria. V NHL je napriek tomu cca 60% kanaďanov. V týchto 4-och podtatranských regiónoch severu Slovenska je skrytý väčší potenciál ako na celom južnom Slovensku.
-
skypej
Medium Star
uuuu tak zilina DOST posilnila pred touto sezonouhojko napísal:skypej: Zilina sa dost posilnila pred touto sezonou, takze si myslim, ze by mohla prekvapit. Mozno mas pravdu v tom, ze Mikulas je stalica v extralige, ale bez ziadneho vacsieho uspechu ci prekvapenia, vacsinu rokov za potapal na dne ci stale za polovicou tabulky a nemyslim si, ze tento rok by tomu bolo inak. V tejto sezone zatial nemal tazkych superov, mali tam SR20, potom remiza v Skalici, tretie kolo volno a vo stvrtom krizou zasiahnuty Poprad. Teraz este dve kola ma LM prijaznivych superov ako je ZA a BB, ale potom pride na rad Martin, Kosice, Slovan a Trencin. Myslim, ze dva body z tychto 4 zapasov bude uspech.
ba priam by som povedal, ze nebyt nahodneho golu pred koncom tak by zasluzene prehrala
ale prepac, ze som ti mohol odporovat, ze LM a ZA sa nedaju porovnavat kto ma vacsie sance na titul
ach sorry
//autoeditácia príspevku ( 20 Sep 2008, 11:41 )
hojko: a ked je tu debata o tu "liahen"
tak mi napis aspon 5 mien, ktore vyprodukoval BA, KE, SI, MT za poslednych 5 rokov .. ??
-
mirak2
Hardcore addict
Slovan si nikdy nevyprodukoval vlastneho hraca..aj samotny Ciger co ma asi aj oAo belasy tak je z Martina...Kosice, to je klasika. Stana, Nagy, Bicek, Svatos, teda okrem Svatosa takmer nic..ale na druhej strane Martin..na Martin ako mozes povedat ze nie je liahen talentov....za poslednych 5 rokov kto sa extremne ze fakt okato presadil v zahranicnych ligach?
PS: hehe teraz pozeram ze Svehla je slavny clovek pochadzajuci aj z Martina aj z Trencina
martinsky rodak 
PS: hehe teraz pozeram ze Svehla je slavny clovek pochadzajuci aj z Martina aj z Trencina
-
Sagittarius
Guru
Sorry, ale nedá mi odkedy je Martin alebo Bystrica pod Tatrami?begbeee napísal:Otázka názoru. Určite stade pochádza viac kvalitných hráčov ako zo Senice, Detvy, Nových Zámkov a Bardejova.
Ja by som aj LM nazval liahen, pretoze ked si spomeniem na casy kedy som hraval, tak LM stalo zato, ako moj rocnik... to ze uz v doraste a juniorke neide o nic extra by som dal za vinu tomu ze hraci migruju do "vacsich klubov", ved kebyze teraz pozriem do nasej juniorky, tak su tam hraci z popradu, Kezmarku, Michaloviec, Presova...
-
hojko
Site Admin
Bol som na tom zapase a hra Mikulasa sa mi nepacila, stasne mi pripominala hru napriklad Prievidze este v casoch prvej ligy pred par rokmi. Mikulas hral prilis defenzivne a nemam rad hokej v ktorom sa vsetko odohrava v strednom pasme, betonovanie modrej nie je oku lahodiaci hokej, ale zase treba uznat, ze to je ucinne. V poslednej tretine Martin dokazal neskutocne zatlacit, hra sa odohravala stale na polovici Mikulasa, ale nestacilo to. LM mal dnes stastie v podobe golov, ked dva goly dali po statnych tecoch ci dorazkach. Ale aj o tom je sport a myslim, ze Mikulas dnes vyhral zasluzene.
-
skypej
Medium Star
podla mna to nie je v tom, ze sa ti hokej LM nepacihojko napísal:Bol som na tom zapase a hra Mikulasa sa mi nepacila, stasne mi pripominala hru napriklad Prievidze este v casoch prvej ligy pred par rokmi. Mikulas hral prilis defenzivne a nemam rad hokej v ktorom sa vsetko odohrava v strednom pasme, betonovanie modrej nie je oku lahodiaci hokej, ale zase treba uznat, ze to je ucinne. V poslednej tretine Martin dokazal neskutocne zatlacit, hra sa odohravala stale na polovici Mikulasa, ale nestacilo to. LM mal dnes stastie v podobe golov, ked dva goly dali po statnych tecoch ci dorazkach. Ale aj o tom je sport a myslim, ze Mikulas dnes vyhral zasluzene.
TY proti LM nieco mas a preto nas tak odvrhujes! .. bleee
-
Betarik
Professional
ako sorry blbo som to napisal myslim co sa tyka hokeja !!! fakt sry ak si to pochopil inak neviem pridete mi maximalne nudny co sa tyka hokeja ani ten vas stadion nieje bochvie co no ked postavite novy mozno zmenim nazor ani hokej nehrate dlhe roky bochvie aky ....FT napísal:Zaujímavé, podľa čoho tak súdiš?