icq status
icq status
caute neviete ako si dam do statusu toto?? na tej stranke som si to witworil ale newiem co dalej...dik
Jakze nejde obrazok? Nikomu tam nejde dat obycajy obrazok..
Musis ist na stranku glitterfy.com (napriklad), tak das glitterfy photo, tam uploadnes obrazok co tam chces mat a vyhodi ti to tu fotku len v nejakom inom formate...
Princip nechapem ani ja, lebo ked ho das stiahnut je to gif, ale nemas ho dat stahovat. Len kliknut pravym nan na tej stranke. A potom v profile das ctrl v.
Ak ti to nejde, tak neviem.. Inak asi treba mat icq 6 na to..
Musis ist na stranku glitterfy.com (napriklad), tak das glitterfy photo, tam uploadnes obrazok co tam chces mat a vyhodi ti to tu fotku len v nejakom inom formate...
Princip nechapem ani ja, lebo ked ho das stiahnut je to gif, ale nemas ho dat stahovat. Len kliknut pravym nan na tej stranke. A potom v profile das ctrl v.
ale ja mam icq 6 a ked dam kopirovat obrazok do schranky tak mi to nic nespravi pretoze ked dam v status manazeri ctrl+v nic sa nestane...j.mihi napísal:Jakze nejde obrazok? Nikomu tam nejde dat obycajy obrazok..
//autoeditácia príspevku ( 21 Sep 2008, 15:03 )
uz mi to funguje púroblem je v tom ze som to robil cez operu cez IE to ide...LOCK plz
//autoeditácia príspevku ( 21 Sep 2008, 15:05 )
uz mi to funguje púroblem je v tom ze som to robil cez operu cez IE to ide...LOCK plz