Ako sa da zmazat ICQ konto ale nemyslim tym iba vyazanie z ICQ programu ale aj z celej databazy ICQ. Da sa to ? Aby cele to ICQ cislo bolo vymazane uplne ?
Grim-Reaperka: Urcite nie, neviem ako si na to prisiel.
Stare verzie ICQ ako ICQ 4.0 a tusim aj 5.0 ci 5.1 mali moznost, ze v pripade, ze si odinstaloval ICQ, tak este pred ukoncenim odinstalovania sa ta spytalo, ci chces ponechat ICQ ucet alebo ho zmazat.
hojko napísal:Grim-Reaperka: Urcite nie, neviem ako si na to prisiel.
Stare verzie ICQ ako ICQ 4.0 a tusim aj 5.0 ci 5.1 mali moznost, ze v pripade, ze si odinstaloval ICQ, tak este pred ukoncenim odinstalovania sa ta spytalo, ci chces ponechat ICQ ucet alebo ho zmazat.
prisiel som na to tak lebo sa pyta, ako ho vymaze z celej databazy. NIELEN Z ICQ PROGRAMU! Neviem co je to s tebou, dost casto sa ti stava ze zle nieco precitas.
jj icq ucet za zrusit rucne neda! mozno ako vravel, ked sa nebudes prihlasovat ale ved icq je dobra vec nechaj si ho a ignoruj ho a ked ho budes potrebovat tak...
Grim-Reaperka: nemyslím že zle čítal, iba nechápe (rovnako ako ja) z kade si nabral informáciu že sa zo serveru po nejakom čase nepoužívania zmaže samé
Grim-Reaperka: Neviem odkial mas informaciu o mazani ICQ uctov, pretoze niektore kontakty, ktore mam alebo som mal neboli zapnute aj par rokov (strata hesla, zmena ICQ cisla) a kontakty stale existuju a nic sa nezmazalo. Navyse ak by si si poriadne precital, tak zistis o com som pisal. Pisal som o tom, ze stare verzie ICQ ponukli pri ukonceni odinstalovania moznost, ze ci chces ponechat ICQ ucet (cislo) a neskor ho pouzivat alebo zaroven s odstranenim ICQ programu zo svojho PC sa zmaze aj ICQ ucet zo servera.