Napis ako si dopadol
Antikoncepcia do 72 hodin
uvedom si, že aj ak by ste mali celkom nechránený pohlavný styk, tak pravdepodobnostm, že otehotnie,nie je zdaleka 100%ná. ešte ked po dvoch hodinkách zobrala tu vec...
Stale lepšie, ako ked to mojej holke meškalo celé tri týždne. síce sme dovtedy nemali žiadny sex, no nejaký ten petting a musím uznať, že som si pri tom moc pozor nedával...a potom som tri týždne rozmýšľal, či sa stať murárom alebo ísť radšej k armáde...
Stale lepšie, ako ked to mojej holke meškalo celé tri týždne. síce sme dovtedy nemali žiadny sex, no nejaký ten petting a musím uznať, že som si pri tom moc pozor nedával...a potom som tri týždne rozmýšľal, či sa stať murárom alebo ísť radšej k armáde...
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
blitzkrieg
Professional
Stala sa mensia nehoda a bol som nuteny kupit tabletku Escapelle. Stala nieco malicko pod 25 euro, cize v prepocte okolo 750 korun. Co uz, stane sa, na peniaze sa v takomto pripade nehladi.
Pri styku slo sial vsetko tam, kam nemalo. Preto asi 5 hodin po tom sme boli v lekarni a kupili tabletku, uzila ju, hodinu po uziti sa najedla a vsetko v pohode, nemala nevolnost, nezvracala, vsetko prebehlo v pohode. Najblizsie dni by mala dostat menstruaciu a sama hovorila, ze tam je asi male riziko otehotnenia, navyse ked uzila este aj tabletku.
Vie to niekto blizsie zhodnotit, aka je tam sanca otehotnenia? Po akej dobe je mozne spravit tehotensky test, aby sa dalo uz dostatocne dobre urcit, ci je tehotna alebo nie? Ona vravela, ze tak dva tyzdne.
Dakujem za first line support.
Pri styku slo sial vsetko tam, kam nemalo. Preto asi 5 hodin po tom sme boli v lekarni a kupili tabletku, uzila ju, hodinu po uziti sa najedla a vsetko v pohode, nemala nevolnost, nezvracala, vsetko prebehlo v pohode. Najblizsie dni by mala dostat menstruaciu a sama hovorila, ze tam je asi male riziko otehotnenia, navyse ked uzila este aj tabletku.
Vie to niekto blizsie zhodnotit, aka je tam sanca otehotnenia? Po akej dobe je mozne spravit tehotensky test, aby sa dalo uz dostatocne dobre urcit, ci je tehotna alebo nie? Ona vravela, ze tak dva tyzdne.
Dakujem za first line support.
-
derriL
Expert
Zena nemusi hned otehotniet, zalezi ci ma plodne dni alebo nie. Plodne ma asi tak 3-4 dni za cely cyklus. Escapelle ma ucinost 84% a je ucina do 72 hodin od nehody, avsak najvacsiu uspesnost ma do 12. hodin, takze statisticky ste na tom dobre. Ta tabletka je obrovske svinstvo a spravi v zene velky sok, cize lahko rozhodi menstruacny cyklus. Cital som, ze hodne zien dostalo svoje dni tak do 5. dna od pouzitia tabletky. To vsak neni pravidlo, niektorym to vynecha cyklus mesiac, niektorej to privodi svoje dni aj 2x do mesiaca. Cital som prispevky, kedy zena uzila tabletku do hodiny od nehody a zena ostala tehotna, ale aj ze zena to uzila po nejakych 50 hodinach a tehotna nebola...
Tehotensky test ... Tu pravdepodobne plati, cim drahsi, tym lepsi. Dnesne testy su uzdost citlive, takze by sa im mohlo verit. Test je najlepsie pouzit hned rano, vtedy je v moci toho hormonu, na ktory test reaguje najviac. Existuje vsak aj pripad, kedy zena v 3. mesiaci si spravila testa test bol negativny, takze najspolahlivejsie je ist ku doktorovi...
Tymto si preslo vela znamych, bohuzial aj ja, ale tabletka vzdy pomohla. Vela stastia
Tehotensky test ... Tu pravdepodobne plati, cim drahsi, tym lepsi. Dnesne testy su uzdost citlive, takze by sa im mohlo verit. Test je najlepsie pouzit hned rano, vtedy je v moci toho hormonu, na ktory test reaguje najviac. Existuje vsak aj pripad, kedy zena v 3. mesiaci si spravila testa test bol negativny, takze najspolahlivejsie je ist ku doktorovi...
Tymto si preslo vela znamych, bohuzial aj ja, ale tabletka vzdy pomohla. Vela stastia
Re: Antikoncepcia do 72 hodin
takze oddnes drzim do najblizsich kramov dietu
cca o polnoci sme mali s priatelkov sex a praskol nam kondom (primerus)..o 8 uz bude tabletku mat cize uzije ju do 12 hod kedy je najvacsia ucinnost escapelle, dufam ze zabere..sice nema plodne dni ale aj tak som v neskutocnych srackach..drzte palce 
-
lollo
Professional
uff drzim paluchy
ale hadam zaberie... v poslednej dobe sa to nejako casto stava...aj moje dve kamaratky to takto riesili s escapelle, tam sa podavaju 2 tabletky po 12 hodinach pricom nesmie zvracat, ale hadam vsetko bude v OK,kramy by mala dostat do 7 dni(?)
Tie moje kamaratky oboje dostali kramy a brali rovnake, cize vydrz...
Hadam bude dobre a ked nie, tak au
ale neprajem ti to precital si nieco o tej escapelle?
Tie moje kamaratky oboje dostali kramy a brali rovnake, cize vydrz...
Hadam bude dobre a ked nie, tak au
nemal by byt problem, moja priatelka to musela tiez raz pouzit ale kedze v cechach je to na predpis museli sme cakat cely vikend na lekarku
inak pekna volovina, tzv. tabletka poslednej zachrany je na predpis, jak u debilov
inak pekna volovina, tzv. tabletka poslednej zachrany je na predpis, jak u debilov
Sukam, sukas, skukame:D ked neviem tak nerobim a potom tu neplacte ze otehotni..ako sa vravi 5 minut radsoti cely zivot starosti:D
Escapelle nemá spustiť menštruáciu, alebo ju privodiť do pár dní...Pracuje na princípe takom , že môže zabraňovať ovulácii, teda uvoľneniu vajíčka z vaječníka, oplodneniu vajíčka alebo jeho uhniezdeniu v maternici, podľa toho, v akej fáze cyklu sa žena nachádza. Ak sa menštruácia nedostaví do 3 týždňov treba vyhľadať gynekológa... (týmto som ťa nechcela vystrašiť, len to ozrejmujem ako to celé funguje, prečítaj si radšej viac na http://www.tabletkapo.sk/index.php?go=n ... -escapelle ) držím palcelollo napísal:hadam vsetko bude v OK,kramy by mala dostat do 7 dni(?)
-
mr_margera
Medium Professional
no to by som chcel vedeť koľko si toho odšukal ty, to že niekomu praskne kondom nieje o tom ci to vie, alebo nevie...bucuresti napísal:Sukam, sukas, skukame:D ked neviem tak nerobim a potom tu neplacte ze otehotni..ako sa vravi 5 minut radsoti cely zivot starosti:D
-
javatar
Hardcore addict
no vies, ked niekto chce viest pudovy zivot bez nasledkov tak za to plati inak
ale vazne ist do toho bez ochrany s tym ze sa dodatocne dokupy... to je vazne problem sa predzasobit prezervativmi ked uz "sukam, sukas, sukame"
vynimkou je snad ked prezervativ pukne
pripadne ceknut pred vyvrcholenim ci je v poriadku (vtedy ked clovek zbada ze by to nedopadlo dobre si tiez veci rozmysli
)
//pre
: vychadzam so skusenosti svojich a ludi s ktorymi som sa o tomto rozpraval
ale vazne ist do toho bez ochrany s tym ze sa dodatocne dokupy... to je vazne problem sa predzasobit prezervativmi ked uz "sukam, sukas, sukame"
pripadne ceknut pred vyvrcholenim ci je v poriadku (vtedy ked clovek zbada ze by to nedopadlo dobre si tiez veci rozmysli
//pre
tak zaprve pred vyvrcholenim budes asi tazko kontrolovat ci ti nepraskol kondom
za druhe aj ked by sa ti to podarilo skontrolovat pred vyvrcholenim tak to uz je neskoro
za druhe aj ked by sa ti to podarilo skontrolovat pred vyvrcholenim tak to uz je neskoro
-
javatar
Hardcore addict
preco je to uz neskoro?
precitaj si o tzv metode prerusovanej suloze, aku ma uspesnost tato 'metoda'
v podstate je to to iste
v podstate je to to iste
-
javatar
Hardcore addict
no ta metoda mi je znama, ale jej uspesnot nie... a google mi toho vela nevyplul na prvy pokus (jednou rukou, okom a monitorom pracujem este teraz tak ak by ta neobtazovalo dat mi viac info, dik
)