TV karta
TV karta
Mam mozno stupidnu otazku ale odpoved som nikde nezohnal...Takze ak si kupim TV kartu a mam doma kablovu televiziu, budem ju moct na PC cez nu sledovat? Lebo viem ze TV karty maju antenu a chytaju signal pomocou nej, a cital som aj niekolko inzeratov ze to ludia predavaju lebo maju kablovku...Skratka chcem PC pouzivat aj ako TV tak by ma to zaujimalo ci kupou tej karty nieco nepokazim. A este by ste mohli aj nejaku konkretnu odporucit alebo co sledovat pri jej kupe (ake parametre su dolezite)...Nechcem za to vysolit vela bubakou ale ani kupit nejaky smejd...DIK
Co sa tyka tej kablovky problem by nemal byt zo ziadnou kartou s analogovym tunerom takze pytaj taku ja mam tiez kablovku a uz som isiel na dvoch kartach a vsetko ide az na to ze ti to zozere dost vela signalu takze ak mas doma viac televizorov doporucoval by som aktivny rozbocovac ktory ti signal zosilni pak je to uz len vec softwaru aky pouzijes na pozeranie pripadne nahravanie ja by som ti doporucil ChrisTV ak budes chcet poslem ti link na full verziu cez ss a ak mas dost silny comp budes moct nahravat priamo do divxu abo xivdu abo Dscaller je na pozeranie uplne najlepsi ale nepodporuje vsetky karty a co sa tyka karty mozem ti len napisat o tej mojej bo ine som neskusal ale este som s nou nemal ziadne problemy obraz je dobry a cisty a ak byvas niekde kde mate pokrytie digitalnym vysielanim mozes pozerat slovenske programy zdarma bo ma kombinovany tuner len si zozen vlastny soft bo tie pribalene nestoja za nic
takze je to Asus My cinema-P7131 Hybrid pripadne sa skus poobzerat po nejakej podobnej od asusu bo nie kazde karty maju dobry obraz
takze je to Asus My cinema-P7131 Hybrid pripadne sa skus poobzerat po nejakej podobnej od asusu bo nie kazde karty maju dobry obraz
To som este nikde nepocul aby mala TV karta vlastnu antenu. To mi je novinka.
No ja mam kartu Leadtek WinFast DTV2000 Hybrid a som nadmieru spokojny. Odporucam tuto kartu a stoji okolo 1300
No ja mam kartu Leadtek WinFast DTV2000 Hybrid a som nadmieru spokojny. Odporucam tuto kartu a stoji okolo 1300