BiteFight
-
Marked One
Zablokovaný
BiteFight
CavteHram hru bitefight,a chcel by som si spravit multi ucet.(Aby som z jednou postavov utocil na druhu atd.)Z inou IP adresou.Ale kedze nemam dinamicku IP chcel by som si zmenit svoju IP cez proxy server.ALe neviem ci to zistia.Preto sa o tom chcem poinformovat.Nechcem dostat ban prosim vas pomoze mi ak viete ci to zistia alebo nie.Vopred DIK
ked nechces dostat BAN, tak nerob to, co zakazuju pravidla - okrem ineho multi account, pouzivanie proxy serverov...
ked uz chces multi account tak sa regni na niektory z cinskych serverov - ak sa nemylim, tam nie su game operatori a je tam strasny bordel..akurat, ze nebude vediet, co od teba chcu...
ked uz chces multi account tak sa regni na niektory z cinskych serverov - ak sa nemylim, tam nie su game operatori a je tam strasny bordel..akurat, ze nebude vediet, co od teba chcu...
konyk87 napísal:ked nechces dostat BAN, tak nerob to, co zakazuju pravidla - okrem ineho multi account, pouzivanie proxy serverov...
ja hram zase tanoth (http://www.tanoth.sk) je to podla mna better
-
Marked One
Zablokovaný
Az si tuto temu nahodou precita niekto z BiteFightu, tak mas BAN.Filipito napísal:a ako?
//ja mam 3 ucty a mi nato neprisli
(prepacte za OT)
+ K teme: co takto skusit nejake anonymous proxy*? Napriklad:
Hide My Ass
Browser9
Zend2
Proxify
* - na niektorych nemusia spravne fungovat cookies alebo java skripty.