Bol som sa pozrieť na zápasoch u nás doma, videl som aj včera ten Martine. Musím ti ale oponovať, že hráme nudný hokej. Mužstvo ako Mikuláš si u súpera ako Martin nemôže dovoliť otvoriť hru a hrať hurá útočný systém... Prioritou musí byť defenzíva, pokiaľ chceme doniesť nejaké body. Včera nám to vyšlo a aj keď to nebol na pohľad krásny zápas, účel to splnilo. Predsa, čo je teraz dôležitejšie ako body? Hrať pekný hokej, ale nič z toho? Ako by sme potom mohli pomýšľať na play-off. Doma je to o niečom inom, tam sa snažíme, samozrejme, viac útočiť a aj viac útočíme a kombinujeme, domáce mužstvo je vždy viac hnané tribúnami ako hosťujúce.
Imho, včera sa mi nezdalo, že by Martin okrem poslednej tretiny, kedy zapol a my sme sa totálne stiahli do obrany, hral oveľa krajší hokej ako my. Snažili sa síce útočiť, ale bolo tam veľa nepresných prihrávok a nedorozumení. Čiže pokiaľ je hra nudná, nie je to vina jediného mužstva. Mikuláš nekazil hru štýlom "získam puk a vyhodím", ale snažil sa takisto založiť dobrý protiútok.
Btw, náš štadión je kapitola sama o sebe, je najstarší na Slovensku a aj tak vyzerá. Za to ale ani hráči, ani fanúšikovia nemôžu.

Dúfam, že sa dočkáme teda toho nového, pokiaľ teda bude vyzerať aspoň trocha ako tie vizualizácie, na ktorých sa dá vidieť, bolo by to super.