Zrejme myslis tuto stranku.
Ja myslim ze kartu by ti mala Vista zobrat ale ovladace zrejme nie. Skus googlovat ci nenejdes niekde ovladace ktore ti pojdu aj na Viste.
Arachno napísal:Zrejme myslis tuto stranku.
Ja myslim ze kartu by ti mala Vista zobrat ale ovladace zrejme nie. Skus googlovat ci nenejdes niekde ovladace ktore ti pojdu aj na Viste.
ide o ten kus ale nie od tej firmy ale info je presne to iste napisane. a to ako mam potom urobit? ked nainstalujem win tak mam potom nainstalovat ovladace? a ako to pojde dovtedy?
saskoo49 napísal:Dobrý den. Chcem si kúpit grafickú kartu :
ATI Sapphire Radeon 9250 256MB DDR DVI TV-OUT LR kvoli operačnemu systemu windows vista home basic ale prenajca ma na webe napísane toto:
(pouze pro Win2000/XP)
čize na viste nepojde? alebo je to neaktualne z čias ked ešte vista nebola?
Dakujem
nečítal som ostatné príspevky, ale mal som v prvom pc-čku radeonku 9550 a to čo máš ty je trošku staršia a vistu by som tam nedával...už fakt za prvé neviem, či sú na to ovládače a aj na vistu potrebuješ určitý hardware aby si ju rozšlapal...
ja mam tuto kartu ... hovadina na to davať vistu ... čosi šak to ti bude padať sekat mrznúť už keď tak investuj do 9600XT je to celkom lepšia ... ale neviem či na tom ti to pojde hmm .... a aj sa dosť kazí akú máš ostatnú konfišku kompu ?