Nefunkcne Wifi v noteboku

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
RiVaL
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Nefunkcne Wifi v noteboku

Príspevok od používateľa RiVaL »

Nazdar, mam takyto Notebook : HP Pavilion tx1417cl Entertaiment PC a mam Windows Vista Home Premium 32bit
a este do soboty my wifi bezalo v pohode. Ale z nicoho nic nejde zapnut a ani wifi hardwer mi nenaslo takze nemozem ani poreinstalovat ovladac. Skusil som uz aj system recovery (vratenie na vyrobne nastavenia) a nic.
Prosim poradte kde moze byt chyba. Pripadne poradte kde najdem :( nejake servisne stredisko HP :!: Vdaka
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Skusal si reloadnut BIOS? Mal som podobny problem s wifi ale pod linuxom, kde nefunguju ovladace na killswitch a po vypnuti wifiny som ju uz nedokazal zapnut. "Reload" Biosu pomohol.
RiVaL
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:Skusal si reloadnut BIOS? Mal som podobny problem s wifi ale pod linuxom, kde nefunguju ovladace na killswitch a po vypnuti wifiny som ju uz nedokazal zapnut. "Reload" Biosu pomohol.
pls a nemohol by si mi povedat nejaky navod ako na to :?: :?:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Vlez do BIOSu a vacsinou vposlednej polozke Menu (save settings ...) je nieco ako "Load to default/optimized setttings". Tak to potvrdis a ulozis (Save & exit bios ..)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Nefunkcne Wifi v noteboku

Príspevok od používateľa cORP. »

RiVaL napísal:Nazdar, mam takyto Notebook : HP Pavilion tx1417cl Entertaiment PC a mam Windows Vista Home Premium 32bit
a este do soboty my wifi bezalo v pohode. Ale z nicoho nic nejde zapnut a ani wifi hardwer mi nenaslo takze nemozem ani poreinstalovat ovladac. Skusil som uz aj system recovery (vratenie na vyrobne nastavenia) a nic.
Prosim poradte kde moze byt chyba. Pripadne poradte kde najdem :( nejake servisne stredisko HP :!: Vdaka
spravil si velkmi zlu vec ked si kupoval hp rady pavilion :wink: , neviem presne ci tvoj model ma wifi integrovane priamo na doske alebo je riesene ako dodatocny modul, no viem povedat akurat to ze ak je na doske odisla s najvacsou pravdepodobnostou ta :) ak je v zaruke ries to cez nu,ak nie tak to ani do servisu nedavaj nova doska stoji cca 2/3 povodnej ceny booku,ak potrebujes wifi velmi tak si budes musiet asi kupit usb stick :wink: kazdopadne paviliony nekupujte ludia vazne ,viem o com vravim :)
RiVaL
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

INDIGOcorp. napísal:spravil si velkmi zlu vec ked si kupoval hp rady pavilion :wink: , neviem presne ci tvoj model ma wifi integrovane priamo na doske alebo je riesene ako dodatocny modul, no viem povedat akurat to ze ak je na doske odisla s najvacsou pravdepodobnostou ta :) ak je v zaruke ries to cez nu,ak nie tak to ani do servisu nedavaj nova doska stoji cca 2/3 povodnej ceny booku,ak potrebujes wifi velmi tak si budes musiet asi kupit usb stick :wink: kazdopadne paviliony nekupujte ludia vazne ,viem o com vravim :)
no asi budes mat pravdu :(...no v zaruke asi bude ale bol kupovany v zahraici takze neviem..ale kebyy som chcel zistit ci je integrovane priamo na doske alebo je riesene ako dodatocny modul to by som ho musel asi otvorit ze......no nic uz som zacal rozmyslat nad tym usb :? vdaka za vase tipy
ale keby este niekoho nieco napadlo nech napise :!:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

nemusis nic rozoberat. otoc ho opacne, a mas tam krytky. pod niektorou bude Wifi karta Obrázok takto by to malo vyzerat. ak najdes.....skus vymenit za inu kartu...v pohode kupis za par stovak..
Prílohy
Install_WIFI_MPCI_09.JPG
RiVaL
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:nemusis nic rozoberat. otoc ho opacne, a mas tam krytky. pod niektorou bude Wifi karta Obrázok takto by to malo vyzerat. ak najdes.....skus vymenit za inu kartu...v pohode kupis za par stovak..
jj skusim....ale aj tak uz uvazujem o kupe tej USB wifi ale nejakej kvvalitnej....dikes za tip
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

RiVaL napísal:jj skusim....ale aj tak uz uvazujem o kupe tej USB wifi ale nejakej kvvalitnej....dikes za tip
ale najpr skus spravit to co ti radi kolega nadomnou,pretoze je to drahe ccs rovnako, skus to v obchode pred nim vymenit a ked nepojde tak to nezoberies alebo od nejakeho dobreho kamarata prehodit ,ktovie mozno naozaj je pokazeny len ten modul,ak aj doska musis zobrat usb :wink:
RiVaL
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

takze som dal dole ten kryt a bolo tam to co vidite na obrazku......trochu som to oprasil, jemne pritlacil tie dva kontakty zavrel zapol NB a wifi bezalo potom som NB vypol a znova zapol a uz neslo.....potom som zopakoval :? (odstrubovanie....) zapol NB a islo a zatial ide ....takze karta je asi v poriadku....ze? alebo kde je potom chyba...?
Prílohy
DSC02049.JPG
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Hej, tym padom karta vyzera byt v poriadku. Boli to bud zle zatlacane kontakty, alebo ti blbne tlacidlo, ktorym zapinas wifinu na NTB.Mno uvidis casom.
RiVaL
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Don_Pipino napísal:Hej, tym padom karta vyzera byt v poriadku. Boli to bud zle zatlacane kontakty, alebo ti blbne tlacidlo, ktorym zapinas wifinu na NTB.Mno uvidis casom.
no dufam ze mas prevdu s tym kontaktom......ale problem je ze ono sa po restarte resp. vypnuti a zapnuti neikedy zapne a niekedy nie ....ale pre istotu dam dole ten kryt este raz to skontrolujem a uvidim co dalej....

//autoeditácia príspevku ( 09 Mar 2009, 14:20 )
a keby ste mi skusili poradit ze za aky konkretny typ(model) sa da ta karta vymenit....??
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

To vyzera na Klasicky Mini PCI-E. Cize staci si pozriet lubovolny WiFi Modul (Najlepsie B/G od Intelu kedze mas len 2Konektory na Antenu) do Mini PCI-e
RiVaL
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:To vyzera na Klasicky Mini PCI-E. Cize staci si pozriet lubovolny WiFi Modul (Najlepsie B/G od Intelu kedze mas len 2Konektory na Antenu) do Mini PCI-e
Myslis nieco take??

http://www.toshibapc.sk/?Mode=Sti&StiId=47432

http://www.toshibapc.sk/?Mode=Sti&StiId=41153

Ak mas nieco lepsie tak daj vediet pls
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Presne tak :) 4965AGN Ti bohate staci.
jakubs777
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jakubs777 »

RiVaL napísal:Nazdar, mam takyto Notebook : HP Pavilion tx1417cl Entertaiment PC a mam Windows Vista Home Premium 32bit
segra si kupila notebook.. neslo jej wifi... asi 2 dni... potom, ako ho brasko pripojil na internet cez datovu kartu a odpojil ho, tak stale nesiel.. ale ked ho znova zapojil a poinstaloval tam vsetky kraviny z netu ako flash a tak vsetko co vyzadovalo, tak mu to nejako bliklo a ide.. odveci.. ale IDE!!! nwm,, skus aj ty nainstalovat flash abo co.. ale vsetky programy k wifi aj vsetko som nainstaloval, tak nwm preco to neslo.. az ked to nainstaloval.. tak sa bav.... GL 8)
RiVaL
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

jakubs777 napísal:segra si kupila notebook.. neslo jej wifi... asi 2 dni... potom, ako ho brasko pripojil na internet cez datovu kartu a odpojil ho, tak stale nesiel.. ale ked ho znova zapojil a poinstaloval tam vsetky kraviny z netu ako flash a tak vsetko co vyzadovalo, tak mu to nejako bliklo a ide.. odveci.. ale IDE!!! nwm,, skus aj ty nainstalovat flash abo co.. ale vsetky programy k wifi aj vsetko som nainstaloval, tak nwm preco to neslo.. az ked to nainstaloval.. tak sa bav.... GL 8)
hmmm no lenze mne sa vobec nehlasi wifi karta....ako by tam nebola v tom je problem.....ja vsetko nainstalovane mam aj reinstal windowsu som skusal a nepomohlo a ani vretenie notebooku na vyrobne nastavenia..
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

RiVaL napísal:hmmm no lenze mne sa vobec nehlasi wifi karta....ako by tam nebola v tom je problem.....ja vsetko nainstalovane mam aj reinstal windowsu som skusal a nepomohlo a ani vretenie notebooku na vyrobne nastavenia..
Taky isty problem som mal s Toshiba Satellite A300-20G. Problem pretrvava doteraz. Pritom som tam postahoval vsetky ovladace zo stranky vyrobcu. Nepomohol ani reinstall systemu.
RiVaL
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

no je to dost neprijemne mat NB na ktorom nejde Wifi........ :? najrozumnejsie a ako docasne riesenie asi bude kupit USB wifi ......lebo nemam momentalne cas sa do toho blizsie pozriet a uz ma to dost stve :x :x :x
zdravotnik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa zdravotnik »

tomasmate napísal:Taky isty problem som mal s Toshiba Satellite A300-20G. Problem pretrvava doteraz. Pritom som tam postahoval vsetky ovladace zo stranky vyrobcu. Nepomohol ani reinstall systemu.
nemáš niekde na hrane notebooku manuálny vypínač? :wink:
Napísať odpoveď