prekladac

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
pegasusss
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

prekladac

Príspevok od používateľa pegasusss »

cawte, pls zhanam nejaky dobry prekladac hlavne do nemciny ,, nepoznate pls nejaky ,, dakkujeem :D ,, K +
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

si stiahni translator alebo použi google.com/translate
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

online prekladace ale vzdy pomozu :)

Kód: Vybrať všetko

http://slovnik.zoznam.sk/

http://slovnik.sk/
//autoeditácia príspevku ( 01 Oct 2008, 19:29 )
ah jaj sry tie moje su slovniky :oops: ale tiez sa zidu
pegasusss
Light Professional
Light Professional

no mam translator ale newiem zohnat nemecky jazyk je tam iba anglicky ,,, alebo spravim to takto , plz ak mate translator zo slovenciny do nemciny pls prelozte mi toto :

V Kanade je školská dochádzka povinná od veku šiestich alebo siedmich rokov do 15 alebo 16 rokov s výnimkou Quebecu. Deti navštevujú od šiestich do 12 rokov základnú školu zahrnujúcu 1. až 6. stupeň. Vo veku zhruba 13 rokov žiaci prechádzajú do prvého cyklu strednej školy (stupeň 7-9), po ktorom môžu vzdelanie ukončiť vo veku 15 rokov.Druhý stupeň je nepovinný (stupeň 11, 12 alebo 13 podľa konkrétnej provincie). Školský rok trvá od začiatku septembra do polovičky júna. Počet dní, kedy študent musí školu navštevovať, sa v jednotlivých rokoch líši, ale akademický rok má obvykle zhruba 180 dní s vloženými sviatkami a prázdninami. O spôsobe, akým sa akademický rok rozdeľuje na semestre alebo školské cykly, rozhoduje každá jednotlivá provincia sama. Pre základné školstvo sú charakteristické základné predmety ako jazyk, matematika a spoločenské vedy i úvod do vedeckých disciplín a umení. V niektorých právomocných celkoch je povinné náboženstvo a výučba druhého jazyka, nazývaná ako zoznámenie sa s francúzštinou. Posudzovanie podobnosti vzdelania získaného mimo Kanadu je záležitosťou konkrétnej školy alebo školskej rady, avšak môžete získať vodidlo od ministerstva školstva príslušnej provincie.
Za prelozenie alebo inu radu K++ thx
Fiky
Darca
Darca

In Kanada, Schulbesuch ist obligatorisch ab dem Alter von sechs oder sieben Jahre auf 15 oder 16 Jahren, mit Ausnahme von Quebec. Kinder Besuch von sechs bis 12 Jahren von der Grundschule mit 1. bis 6 Grad. Im Alter von über 13 Jahren, Studenten gehen durch den ersten Zyklus der Sekundarschule (Note 7-9), nach der Ausbildung kann eingestellt werden, im Alter von 15 Jahren rokov.Druhý Ebene ist optional (Ebene 11, 12 oder 13 je nach den besonderen Provinzen). Das Schuljahr läuft von Anfang September bis auf die Hälfte Juni. Die Zahl der Tage der Student muss die Schule besuchen, in jedem Jahr variiert, aber das akademische Jahr ist in der Regel rund 180 Tage, die Einbettung mit den Ferien und an Feiertagen. Die Art, in denen das Studienjahr gliedert sich in die Semester oder Schuljahr Zyklen, entscheidet jeder Provinz allein. Für die Grundbildung ist charakterisiert durch den Kern Themen wie Sprache, Mathematik und Sozialwissenschaften und eine Einführung in die wissenschaftlichen Disziplinen und die Kunst. In einigen zuständigen Einheiten sind verpflichtet, Religion und das Erlernen einer zweiten Sprache, bekannt als Bekanntschaft mit dem französischen. Die Ähnlichkeiten Bildung erhalten außerhalb von Kanada ist eine Angelegenheit von einer bestimmten Schule oder die Schule Bord, aber du kannst Leitlinien aus dem Ministerium für Bildung der Provinz.
:) z translatora ,, prekontroloval by som, myslim ze slova co nevie nechava v SJ, ale to su detaily,,mrkni este na to
pegasusss
Light Professional
Light Professional

diki diki moc , ale nemozem ti dat karmu pretoze mi pise ze as po 24 hodinach takze zajtra vecer ak by som ti neposlal nahodou tak mi napis ss pls a very very thx :) :) :D :D :wink: :wink:
Fiky
Darca
Darca

hehe fakt neni zac :) inak nevies preco mam pocit ze som ti dneska urobil celu ulohu? :smt046 :D
pegasusss
Light Professional
Light Professional

FIKY napísal:hehe fakt neni zac :) inak nevies preco mam pocit ze som ti dneska urobil celu ulohu? :smt046 :D
hh no nebola to uloha ale projekt :lol: :lol: :lol:
Napísať odpoveď