asi pokazený kábel

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
jackoff8
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

asi pokazený kábel

Príspevok od používateľa jackoff8 »

čaute mám vážny problém , mám nokiu 6120classic , vcera som do nej cez kábel hádzal songy a zrazu keď som išiel do tento počítač-nokia phone browser-nokia 6120 tak mi nezobrazilo obsah , ďalšia vec je že nikdy som nepoužíval bezpečné odstránenie hardwaru -pretože mi vždycky vypísalo tabuľku že to nie je možné kvoli tomu že zariadenie ešte pracuje aj keď nepracovalo , a teraz som to skúsil a normálne išlo odpojiť , ale aj skúša spojiť lebo keď som napixchol mobil cez kábel do kompu tka zachvíľu mi vyskočila tabuľka ktorú prikladám ako prílohu , aj som skúšal odpojiť a zapojiť a nič , pls poraďte
Prílohy
príloha ktorá zobrazuje chybu
príloha ktorá zobrazuje chybu
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

neviem co poradit, napisalo ti tam snad vies co, ze proste nerozoznalo telefon, nemoze ho spojit bla bla... skusal si restart PC ? kabel nebude poskodeny, ale SW toho mobilu.. mozno HW ? nwm.. kazdopadne ak si takto odpajal telefon tak to je zle.. mne to tiez to iste pisalo, ze este stale pracuje.. ale nikdy by som ho neodpojil.. vzdy to riesim tak, ze sa odhlasim z uctu windows a znova prihlasim a uz to ide odobrat
Schyl2o
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schyl2o »

ked si v rezime pc suite, mozes mobil odpojit kedykolvek je to aj v manuali. Pri takomto pripade staci resetovat mobil, symbianu obcas zaharasi, popripadne vyskusat iny usb konektor
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

viem čo mi to vypísalo , ináč vďaka za rady ako to odpojiť ale tá rada kde som v móde pc suite nepomáha-leb v tom móde som stále a odpojiť nejde , jedine tým sposobom že prepnem užívateľa , resetoval som komp , ešte skúsim sa s tým pohrať snaď to nakopnem , ináč neviem či nebude niečo s tým nokia pc suite-pretože keď som sťahoval programy a hry do mobilu tak žiadna z tých aplikácií neišla otvoriť -klikol som na ňu a nič akokeby som na ňu ani neklikol , a ešte sa aj ten nokia pc site aktualizoval , tak či to neblokovalo nejako

//autoeditácia príspevku ( 01 Oct 2008, 21:40 )
problém vyriešený , bolo to len v softwari - asi tou aktualizáciou , pretože keď som dneska napichol mobil rozpoznalo mi to asi 6 typov nových zariadení , takže to bolo v tých aktualizáciách , už mi to frčí , možete lock
Napísať odpoveď