cz/sk torrent tracker..prosím o pozvánku
-
Figaborova
Novice
Cauko...
Chlapi aky je naj tracker, ja som ako uzivatel na trezzore a tatra trakeroch
no zaujima ma ci je aj nieco lepsie napr helevole alebo lamky..
ak by nahodov mal niekto pozvanku na tieto dva trackery nech ju posle na [email protected]
neskor ked budem mat pozvanku tak poslem dotycnemu naspat, dakujem
no zaujima ma ci je aj nieco lepsie napr helevole alebo lamky..
ak by nahodov mal niekto pozvanku na tieto dva trackery nech ju posle na [email protected]
neskor ked budem mat pozvanku tak poslem dotycnemu naspat, dakujem
ponuknem pozvanky na lamky.net za niejaky Svk/cz alebo zahranicny tracker server.
pozvanky posli na:
[email protected]
pozvanky posli na:
[email protected]
mohol by som poprosit niekoho pozvanku na trezzor tracker na mail [email protected] vopred dakujem a ak by bola tak aj na torrenlegg.org , popripade ked ma niekto zaujem vymenim za ucet na lamky.net vopred dakujem
//autoeditácia príspevku ( 02 Oct 2008, 18:52 )
cawte chcel by som poprosit pozvanku na trezzor tracker alebo torrentleech , na mail [email protected] vopred dakujem , popripade by som vymenil za moj ucet na lamky.net
//autoeditácia príspevku ( 02 Oct 2008, 18:52 )
cawte chcel by som poprosit pozvanku na trezzor tracker alebo torrentleech , na mail [email protected] vopred dakujem , popripade by som vymenil za moj ucet na lamky.net
Zdar, ak by niekto mal nahodou nazvys pozvánku na nejaký normálny torrent tracker, tak by som bol veľmi povdacny... Mozem za to vymenit max K+
Ak by niekto mal hocičo tak prosim ss alebo [email protected]
Dik moc
Ak by niekto mal hocičo tak prosim ss alebo [email protected]
Dik moc
Nejaka volna pozvanka na torrentleech.org alebo na nejaky dobry torrent tracker by sa nenasla????? ak by sa nasla tak mi ju PLZ poslite na [email protected] bol by som velmi vdacny..
pozvanka
daroval by mi niekto pozvanku na Trezzor?? mozem ponuknut pozvanku na lamky... dakujem [email protected] 
Re: pozvanka
poslal by dakto hociaku pozvanku na hociaky sk/cz tracker? pošlem na warxtreme... Budem poctivo seedovať 
prosim vas o pozvanku na torentleech alebo na trezor moj mail [email protected] moj down 10mb a up 10mb za oplatku mam pozvanky na lamky warxtreme unique tracker prosiiiiim ...
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
mirecsnicel
Novice
- Kontaktovať používateľa:
pozvanka
mam pozvanku ak by si chcel a mam ich viac piste ked tak na moje icq 350255621DoGo napísal:Kto by mi poslal pozvanku na helevole ?
Ponukam pozvanky na WarXtreme...
napis ss ked mas