formát HDD
formát HDD
potrebujem pomoc, nejde mi naformatovať HDD ci uz dam rychle alebo pomale naformatovanie, viete mi niekto poradit co s tym mam spravit? pls HELP mee
myslim, ze to nie su 2 GB, ale 4..
mne tiez parkrat nechcel windows naformatovat nejaku particiu..ak mas po ruke instalacne cd windowsu, tak ju skus naformatovat pomocou neho..das cd do mechaniky, restartnes, nabootujes cd a v casti, kde si vyberas particiu, kde sa ma system instalovat, vyberies particiu, ktoru chces formatovat, naformatujes a po restarte vyberies cd a normalne sa spusti system..
mne tiez parkrat nechcel windows naformatovat nejaku particiu..ak mas po ruke instalacne cd windowsu, tak ju skus naformatovat pomocou neho..das cd do mechaniky, restartnes, nabootujes cd a v casti, kde si vyberas particiu, kde sa ma system instalovat, vyberies particiu, ktoru chces formatovat, naformatujes a po restarte vyberies cd a normalne sa spusti system..
skusal som uz aj bootovanim, ale tiez to neslo, len nwm ci som spravne napalil windows bo ho mam z netu ako image, ten som nakopiroval na hdd a odtial vypalil, malo by to fungovat vsak? ak j tak uz fakt nwm co s tym mam robit, bo nejde ani bootovanim, ani normal formatovanim ani s programom ktory som skusal, lebo to bol demo a s demom sa nedalo, nwte nejaky free program s ktorym by sa dalo, ak j tak mi poslite nejaky link na mail [email protected] abo napiste rp pls, ze co mam spravit, abo nieco, velmi prosim, nejak mi pomozte, lebo som uz zufaly