Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
- eXo -
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa - eXo - »

Mrk napísal:za Q , ktore ti da trainer
mno aha lenze mne ziaden trener q nedal alebo som slepy ... hmm
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

- eXo - napísal:mno aha lenze mne ziaden trener q nedal alebo som slepy ... hmm
A mas na ne potrebny lvl? Vyssie som to pisal.

Ja mam na DT len druida. Equip je absolutny sunt. Je to v podstate cerstva 70tka. Ale tak teraz pred wotlk si s tym hlavu nerobim. Ani by sa neoplatilo. Hrat naplno zacnem az o ten mesiac.

http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... &n=Malazan
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Uz som to prespekuloval...kupim od kamosa postavu :) ....na aky realm odporucate switchnut ? Momentalne je na Magtheridone ...na DT ist nechcem :twisted:
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

to je tvoja volba kam pojdes, ale na tvojom mieste ako "zaciatocnik" na ofic serveroch by som isiel od 1

a najradsej by som kazdeho sku**** prije*** resto druida rozkopal a dobodal hrdzavym srobovakom...vo 2v2 nieje nic ine len druid druid druid..uz mi z toho je*e, lebo toho sku**** druida ked je s rogunou jednoducho nedas....to je uplne v pi*i, takto nasrany som nebol dlho
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

njn to robi ta posrata resilience a uz davno je ze hps > dps :D
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Mrk napísal:a najradsej by som kazdeho sku**** prije*** resto druida rozkopal a dobodal hrdzavym srobovakom...vo 2v2 nieje nic ine len druid druid druid..uz mi z toho je*e, lebo toho sku**** druida ked je s rogunou jednoducho nedas....to je uplne v pi*i, takto nasrany som nebol dlho
lock a place nad rogunom ? :o zaujimave :)

len tak mimochodom lock+druid je najlepsia 2v2 kombinacia a dominuje to skoro na kazdej battlegrupe :wink:

ale s tym zacinat od lvl 1 suhlasim len ciastocne no :) ak si uplne novy vo wowku urcite ano ale ak mas co to odohrane a poznas classy tak neni problem sa ju za par dni/tyzdnov naucit
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

hral som len na unoffi blizzlike takze wowko ako tak poznam :P....nechce sa mi len expit od 1 stale tie iste q....sak by ma :P
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

pri dnesnych nerfoch das 70lvl do 10 hracich dni co je celkom malo

a lock place nad rogunou ? s lockom si rogunu s rovnakym equipom dam velice tazko, a ano nadavam na druidov nech je i lock + druid naj, ja to nechcem hrat, pretoze tie areny byvaju castokrat velice zdlhave, a combo resto druid/moonkin + roguna je pre nas to najtahsie ake moze byt, chodim s discipline priestom
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

Waldo: hh druida si robim altika aj ja, zatial je iba 66 ... :(

a hlavne koli tomu co spomina Mrk ... do areny robit alikom nervy ... :lol:

iu som zazil s huntom arenu kde boly 2 resto droody, no nehorazne, to sa healovaly jak kkt ... manu maly stale ... a ked ne tak inervate to istil ... ja a roguna sme ich sekaly min. 15+min. kym sme ich daly, to utz sme maly sto chuti to leavnut :evil:
bolo to svinstvo ... to by som zakazal :lol:
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

uz som na toho locka prisiel
Waldo
Medium Star
Medium Star

lolcats pocuvni mrka. Budu si z teba len robit srandu ze to nevies hrat co bude asi aj pravda. Proste ked si niekto len tak kupi lvl 70 tak je sice lvl 70 ale hra to ako keby zacal. A taki trtkovia ma v bgckach vedia echtovne srat.

A s tym lockom mas pravdu tiez. Ja mam lvl 70 aliiance locka a najvacsie nervy som chytal proti rogunam. To som v podstate skoro mohol len stat na mieste. Jedina sanca 1 vs 1 je ked mal trinkety na cd. Inak mrk ked chytas nervy teraz tak sa tes na patch 3,0. Vsetci roguovia pojdu mutilate a mozes si ist piskat. Ale tak zase coskoro dostanu nerf podla mna.

Ja mam toho druida hlavne na pve. Respektive to bol prvotny zamer ze budem tank tak dufam ze na 80 na tankovanie budem mat cas. Ak nie tak skoncim rovnako ze si kazdy den zahram areny :D Ale myslim si ze vo wotlk to uz nebude taky imba class. Aspon oproti ostatnym healerom. Co som aj rad. Konecne to bude vyrovnanejsie.
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Obavam sa toho ze naexpim ked bude dalsi datadisk a kapacita 255 lvl :D ...no nevadi tak dam na vase rady a pojdem od zaciatku.
UD lock demonology PVE zameranie.
Aky realm by ste mi odporucali ? Mozno ak by ste ma niektori z vas prychilili do guildy :D
Waldo
Medium Star
Medium Star

LOLCATS napísal:Obavam sa toho ze naexpim ked bude dalsi datadisk a kapacita 255 lvl :D ...no nevadi tak dam na vase rady a pojdem od zaciatku.
UD lock demonology PVE zameranie.
Aky realm by ste mi odporucali ? Mozno ak by ste ma niektori z vas prychilili do guildy :D
Aj keby si naexpil az po datadisku tak je to celkom jedno. Ber to z lepsej stranky. Vyhnes sa neskutocnym lagom a bojovaniu o kazdeho moba. Ja som mal pocas minuleho vydania datadisku malu pauzu kvoli skuskovemu takze do hry som sa vratil az 2-3 tyzdne po vydani BC a o nic som neprisiel. Aj tak by si teraz nemal co robit so 70tkou :) ... hlavne je ze pri lvleni sa postupne naucis ten class. A ako som pisal vyssie realm nie je dolezity ak nejdes cielene hrat za niekym alebo s niekym. Len si ujasni ci chces PvE alebo PvP realm. A ci chces cz/svk komunitu alebo nie.
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

PVE realm by som radsej....PVP nieje zrovna moja parketa....
A tak o tom jazyku som moc nerozmyslal.....
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

na to, ze ma roguna da v 1v1 som si uz zvykol, mna len nasiera combo v arene roguna/resto druid/moonkin, mage/roguna to si davame, tak isto aj dc-priest/roguna, obcas robi problem sh-priest/roguna lebo mi vedia priesta na strasne dlho silecnut, cez garrote, kick a silence a tym pada k zemi
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Poradi mi niekdo nejaky Neofik blizz server ? aspon 700+ ludi online a bez lagov a padov :P
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

webmasterr napísal:http://www.anthoria.com/
ou.. to vyzera byt ''najs'' hravas tam ? ak j daj nick , classu / rasu a lvl
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

j len pred par dnami som zacal, ale nvm ako budem mat cas... som este iba 13lvl undead priest... nick Dex :)

//btw anthoria ma aj svoj chat http://wow.mine.sk/chat kde je vacsinou stale nejaky GM, alebo niekto z tymu..resp. clovek hned vie ked sa nieco deje na serveri :)
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

Pok3R napísal:Poradi mi niekdo nejaky Neofik blizz server ? aspon 700+ ludi online a bez lagov a padov :P
no aj ti mozem poradit Sargeras (www.onlinegamers.cz), hrava tam vela ludi 1200+ a je tam limit na 1500 ..
lagy a pady su samozrejmostou, ale nie je to take ze by sa to nedalo vydrzat, su tam caste updaty po ktorych to sice ide naprd ale myslim ze ma buducnost :) .. pisal som tu tento server uz viackrat a vela ludi ma mozno na to iny nazor, ale tak ty si sa pytal 8)
je tam aj druhy server s troska vyssimi rates, 3x .. (Narnias)
Napísať odpoveď