Problem s PC - vypol sa a nejde zapnut (studeny spoj?)
Problem s PC - vypol sa a nejde zapnut (studeny spoj?)
cavte...dnes som hral WoWko a z nicoho nic sa mi vypol pocitac...ziadny zvuk ziadny smrad ani nic...nemal som nic OCed a teploty som si pravidelne sledoval a boli v poriadku...tak som ho skusil zapnut no nic sa nestalo...skusil som povypajat a znovu pozapajat skoro vsetky kable..skusil som reset BIOSu jumpermi aj vybratie baterky...ked zdrojovi I/O zapinac dam na I tak na doske sa rozsvieti zelena dioda ktora znamena Standby Power On a LAN dioda...no ked zmacknem power button nedeje sa vobec nic az na jednu zvlastnost...v reprakoch mi zacne nieco rusit - a to aj ked Jack neni zapojeny do PC...predchvilou som meral napatie...spinac spina...vo vetvach zo zdroja ked "pustim pc" je v zltej 0.23V a v cervenej 0.01 (ked nezapnem 0.00)...je iste ze to bude bud v zdroji alebo v doske...vypada to zrejme tak ze power button vysle signal ale ten sa niekde na ceste do zdroja strati...no niesom ziadny odbornik do elektrotechniky...co myslite ? moja zostava
Asus P5N32-E SLI (nforce 680i)
Zdroj Seasonic S12II 500W
Q6600 + zalman cnps 9700
a-data 2x1gb
atd..
Asus P5N32-E SLI (nforce 680i)
Zdroj Seasonic S12II 500W
Q6600 + zalman cnps 9700
a-data 2x1gb
atd..
http://www.hardwarebook.info/ATX_Power_Supply
Ak spojis vyvod 14(green) so zemou(black),tak by ti mal zdroj nabehnut-ak je ok.Samozrejme odpoj vsetko od zdroja a skus ho takto spustit...
Ak spojis vyvod 14(green) so zemou(black),tak by ti mal zdroj nabehnut-ak je ok.Samozrejme odpoj vsetko od zdroja a skus ho takto spustit...
prave som to skusil a bez reakcie...nerozkrutil sa vetrak na zdroji ani ked som zapojil jeden vetrak samostatne vobec nic...znamena to ze je out zdroj ?dudo02 napísal:http://www.hardwarebook.info/ATX_Power_Supply
Je to tak ako pisal Shark-zdroj by sa mal rozbehnut.Na ten prepoj ti staci obycajny vodic-na hrubke vobec nezalezi,nakolko sa tam neprenasa ziaden vykon..TomAss napísal:prave som to skusil a bez reakcie...nerozkrutil sa vetrak na zdroji ani ked som zapojil jeden vetrak samostatne vobec nic...znamena to ze je out zdroj ?