Beybo napísal:Ja chodim na zakladku do zelenča velka dedina pri Trnave:D a planujem na Strednu Priemyselnu skolu v TT
neplanuj, ja tam chodim...zachadzanie so studentami formou skolskej diktatury, nazor ziaka je ignorovany. Ohovaracky medzi ucitelmi su na dennom poriadku. Studentov namiesto telesnej vychovy (ping-pong, floorball, basketball) nutia prenasat dosky plne klincov na skolsky dvor. Behat sa chodi do parku nedaleko, futbal sa nehra, neni kde. Plusom su velmi dobre vybavene pocitacove ucebne a telocvicna. Odbory su pomenovane iba formalne, TIS nech ma nazov akykolvek je zamerana na podvojne uctovnictvo a ekonomiku. Stravovanie je velmi dobre vyriesene bufetom s dvojnasobnymi cenami, alebo je moznost vyuzit "vezensku" jedalnicku. V skole sa nevari, vsetko sa nosi z oprotajsej skoly, priestory jedalnicky su male a jedlo je väzenskeho charakteru. Cena je 30 korun za jeden obed. Ziaci si povinne kupuju niekolko zbytocnych casopisov (Stenograf, Friendship), ktore nikdy nepotrebuju. Este par vyhod, je nepisanym pravidlom ze v piatok je dovolenych maximalne 6 hodin. Ine dni maximalne 8. Pre viac info ma kontaktuj cez SS.