Spravne vypnutie PC
Spravne vypnutie PC
Ako sa ma spravne vypnut PC?
Vcera sa mi stazoval kamarat ze ho zdrb*l ucitel ze ako to vypina PC. povedal ze ho vypinal nasledovne: Start --> Vypnut pocitac --> Vypnut a ked sa zacal PC vypinat (ale este sa nevypol) on hned vypol monitor. Zevraj sa tak moze vazne poskodit PC.
Tak teraz ja neviem. Aky je spravny postup?
Vcera sa mi stazoval kamarat ze ho zdrb*l ucitel ze ako to vypina PC. povedal ze ho vypinal nasledovne: Start --> Vypnut pocitac --> Vypnut a ked sa zacal PC vypinat (ale este sa nevypol) on hned vypol monitor. Zevraj sa tak moze vazne poskodit PC.
Tak teraz ja neviem. Aky je spravny postup?
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
myslis ale iba na zakladnej nie ?Šu-Do napísal:skolsky ucitelia informatiky su kkti
//este takto, pisal som ako o je*** osobe, ale pisat ze: jeden toto..., a dalsi toto, treti dokonca toto atd by si blbo vyznelo....
ratat do ucitelov informatiky aj ucitelov co programuju PLC automaty, cez program CNC sustruhy, alebo napr ProEngineer ?, lebo takto spolu ich je asi 10 na skole
-
reno23
Guru wannabe
lebo ja chodim tiez na strojarinu (odbor technicko-informacne sluzby) v blave ale na nieco taketo mozem zabudnut. Berieme len word, excel, access. Dokonca ani autocad alebo catiu nepreberame, vsetko sa musim ucit doma sam jako kktAXO napísal:Stredna Priemyselna Skola Strojnicka, ale najlepsie je, ze nemame ani jednu triedu co ma ako odbor Strojnictvo... Ja chodim na Mechatroniku
-
AXO
Professional
my mame teraz vo stvrtaku predmet PNC a tam sa ucime programovat sustruhy: UKAZKA alebo UKAZKA a profak sa s nami rozprava, ako keby sme v tom robili 15 rokov...reno23 napísal:lebo ja chodim tiez na strojarinu (odbor technicko-informacne sluzby) v blave ale na nieco taketo mozem zabudnut. Berieme len word, excel, access. Dokonca ani autocad alebo catiu nepreberame, vsetko sa musim ucit doma sam jako kkt
celkovo nasa skola je dobre vybavena, ale staro, vsetko je stare tak 5-15 rokov, namprisli "nove" frezy na skolu, ale rok vyroby 1987.... je to moc drahe, na to, aby si to mohla skola dovolit