co ti ebee... to na takom rozlisku, po dvoch take score... taka grafika.. kolko chytas fps ???
ja mam sotva 25.. max 40 a pri boji 15
vsetko na low a 800*600 dpc.. stary pc
a na low v cod4 sa hra lepsie ? ako viac toho vidis alebo tak ? lebo to platilo v BF2 , ja to mam na max a hra sa mi superŠu-Do napísal:ee gwixt.. mna to praveze zaujima... mna tym neprovokuje.. ja som sa pytal.. a zavidim mu to..... a praveze je to o framoch... si ani nedokazes predstavit co dokazes s 1000 fps v CoD2... behas a si bez zvuku.. ked strielas, ked nabijas, ked skaces.. proste nic neni pocut.. ked skaces doslova lietas... keby som mal ja aspon constant 90fps na vsetko low v CoD4 velmi rad by som potom zacal cod4 hravat
keby som mal aspon v CoD2 constant 125fps... a nie ze mi to pada na 40... by sa hralo lepsie
Prepac , ale ja nikoho neprovokujem ...gwixt napísal:su-do nechaj ho nech provokuje ... aj tak predsa vieme ze to nie je o framoch za sekundu
lol som vzivote necheatoval ... ani to nepotrebujem heheŠu-Do napísal:to mas fajn... taketo hry za to stoja
daj si potom bacha keby si chcel cheatovatak raz s originalkou zacheatujes, budes mat z toho potom cracknutu verziu
pokial si ta PunkBuster najde.. zabanuje ti globalne KEY a bb
ehm ... toto dobre nechapem ... ak mas nejaku vyhodu oproti protihracom tak je to dost velka chyba hry, nie? ak nemas vyhodu tak ide len o lepsi pocit z hry a vies ze sa ti to nesekne v nevhodnej chvili ....Šu-Do napísal:a praveze je to o framoch... si ani nedokazes predstavit co dokazes s 1000 fps v CoD2... behas a si bez zvuku.. ked strielas, ked nabijas, ked skaces.. proste nic neni pocut.. ked skaces doslova lietas...
hmm,neviem kolko to stoji na steame,ale na megahry.eu to mas zhruba za 1000sk aj s postovnym,aspon mna to tak vyslo,vtedy este PL verzia,teraz uz iba GOTY ENG verziaH@wk napísal:lol som v zivote necheatoval ... ani to nepotrebujem hehe
joj a pozeram po nete ze neni taka verzia ze downloadvsade mi napise error ze shopping neni dostupny
edit 2" hmm tak steam verzia je , no asi potom skusim tu
hmm no to bude asi tym ze na GP hraju len lamy,skus si zahrat DM na eSube alebo na Serious gaming a tam to uz bude tazsieH@wk napísal:no teraz hram 2 dni COD4 (Prvykrat som to hral ako SP pred par mesiacmi a teraz som hral 1x MP na gameparku) , akoze neviem cim to je ale som vzdy v prvej trojke na konci kola