Vyber slúchadiek, CX 300, AKG 324P, alebo PX 100?...
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tak ako pises - nie je to tak hrozne. Samorejme v porovnani so spuntami alebo inaural sluchatkami su na tom horsie, ale osobne mam niekedy strach vyjst uplne izolovany na ulicu, pretoze je to az nebezpecne - clovek nepocuje nic okrem hudby a vlastneho dychu. Spunty su vyborne do MHD/dialkovych busov/vlakov - proste na cesty.
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Záleží od vý(prí?)konu prehrávača. Impedancia vodičov tiež môže byť otázka, ale 32 Ω je v poho hodnota.robo1152 napísal:myslím to tak či je to dobre počuť aj v hlučnejšom prostredí (napríklad rušnejšia ulica, vlak..a tak) lebo som dakde čítal že jeden týpek ked to ma naplno tak sa ajtak neve sustrediť na to lebo je to potichu, ale ostatny do komentarov pisali že oni ten problem nemaju..hm.tak nevem...ale tak vela ludí behá s portami po menste tak to asi není až take hrozne že?
Pokiaľ si nebudeš nosiť zosilňovač a baterku z kamióna, tak nie...robo1152 napísal:takže sa nemusím bať že ak s nimi pojdem po meste dam si to naplno že by som nepočul hej?
Mimochodom je ťažké vytočiť ma tu na fóre, no ty si preborník!
nielen poskodenie sluchu, ale najma to skreslenie...fuu tak to by som vazne nechcel...tebe odporucam tieto http://www.headphones.cz/inshop/prenosn ... enough.htm a mas po probleme 
//a aby som nezabudol, do mesta a hlucneho prostredia su podla mna najidealnejsie uzavrete sluchadla, bezohladu na to ci su to IEM, supraaural,...tot moja troska do mlyna
//a aby som nezabudol, do mesta a hlucneho prostredia su podla mna najidealnejsie uzavrete sluchadla, bezohladu na to ci su to IEM, supraaural,...tot moja troska do mlyna