fgdf
imho hadzana. z tvojich mier usudzujem, ze si dost stihly, to sa na hadzanu hodi, najma ked si aj ohybny. kedze mas iba 15 rokov, urcite aj povyrasties, teda budes dost vysoky
okrem toho na hadzanu sa podla mna lepsie balia zeny, lebo mas vypracovanejsie nohy a ruky 
edit: okrem toho na hadzanu sa aj lepsie pozera, mas vacsiu sancu na uspech, mozes sa dostat na olympiadu atd
edit: okrem toho na hadzanu sa aj lepsie pozera, mas vacsiu sancu na uspech, mozes sa dostat na olympiadu atd
-
mirak2
Hardcore addict
hadzana tiez nie je pre bojkov...robil som hadzanu svojho casu a okrem toho ze to bola makacka jak svina tak ma to v zapasoch aj hodne bolelo..po kazdom zapase takmer som si bol kontrolovat zapastie a rameno u zdravotnikov ci su OK (standardna obranna pozicia ma ulohu utocit prave na zapastie a rameno)...
Boze co to je za kontakt na americkom futbale, ale ver mi ze ani hadzana nie je med lizanie...Lub0$ napísal:Podla tvojich prispevkov usudzujem, ze sa daj na hadzanu, lebo na americky futbal nemas povahu a ani guraz.......bez urazky, ale je to tak.......tam musis pocitat s priamimy stretmy, telo na telo, ze sa niekto na teba hodi, zavesi, zrazi ta na zem atd....
loool z vybijanej mas lepsie nohy aj ruky ? vtip ne ?ades napísal:imho hadzana. z tvojich mier usudzujem, ze si dost stihly, to sa na hadzanu hodi, najma ked si aj ohybny. kedze mas iba 15 rokov, urcite aj povyrasties, teda budes dost vysokyokrem toho na hadzanu sa podla mna lepsie balia zeny, lebo mas vypracovanejsie nohy a ruky
ked sa postavi oproti sebe nekdo z americkeho futbalu a hadzanar tak urcite lepsie , mohutnejsie vyzera ten futbalista..
a skorej na futbal sa balia lepsie zeny..to jak v tych americkych filmoch ze chceli iba brandona..
no z vybijanej zrovna nie... je rozdiel vytrenovany z futbalu a z hadzanej. futbalista musi podat vykon podobny vzpieracovi- teda velmi silny (svalovo), ale kratkodoby. zatialco hadzanar je podobny atletovi- vykon je tiez silny, ale dlhodoby. podla toho sa formuju aj svalove partie. co som tym chcel povedat je to, ze treba zvazit ako su tie svalove partie pouzivane, ci na beh, rychlu akceleraciu, alebo viac nejake silove pretlacanie atd.MurphY napísal:loool z vybijanej mas lepsie nohy aj ruky ? vtip ne ?
a potom si da futbalista dole chranice...MurphY napísal:ked sa postavi oproti sebe nekdo z americkeho futbalu a hadzanar tak urcite lepsie , mohutnejsie vyzera ten futbalista..
na futbal zbalis vies koho nie? zmalovanu pipku, ktorej jedina bunka v hlave je spermia. (ved som aj napisal, ze lepsie sa balia ZENY) americke filmy nechajme americanom, my inteligenti zvazujme aj ine veciMurphY napísal:a skorej na futbal sa balia lepsie zeny..to jak v tych americkych filmoch ze chceli iba brandona..
nechcel som tymto nikoho urazit, nebolo to myslene v zlom. len som sa snazil trocha presadit moj nazor a nejake fakty