ahojte, mam kameru paansonic k nej bol prilozeny cd software s nazvon videocam suite 1 , cd som bohuzial niekde odpasol a teraz som nahraty, nemate nahodou niekto toto cd , alebo aspon jeho obsah? budem moc vdacny , ne nete ako keby ani neexistovalo..dakujem zatial
poviem pravdu ja som presiel asi vsetky torrent a rapid vyhladavace co poznam a nenasiel som fakt ze nic budem naozaj rad ked mi niekto s vas poda hocijaku cennu informaciu ako by som to mohol rozchodit , dakujem
dakujem cenim si tvoju namahu pozret sa na to, ale ten link to je link ktory ti najde vzdy a vsetko lenze vzdy a vsetko nefunguje je to na principe zadas text a on vygeneruje text.iso a atd.. aa do apansonicu som pisal a oni chcu odomna 800,- za to cd ..to je ako fakt dost toto
tak skus ist do datartu alebo nay alebo podobne, chod za nejakym predavacom a skus sa ho pekne spytat, ci by (si si) (ti) to nemohol napalit.. pripadne ak to tak velmi potrebujes a bude odmietavy, tak to skus uhrat, zeby si mu doniesol nejake vino/flasku za ochotu..